Kızlar yakın zaman da devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde meme büyütme yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir miiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gibi bekliyorum inşallah yardımcı olacak biri çıkar ben ankara sehir hastanesine gittim görüştüm tahmini 10 bin civari bir rakam verdiKızlar yakın zaman da devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde meme büyütme yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir miiiii
10bin civarı fiyat verdiyse çok iyi yeni mi gittiniz öncelikle onu sorayım geçenlerde bir arkadas hacettepeden 20bin kusur fiyat almış siz detay konustunuz mu hangi markadır nerden kesidir vsBende senin gibi bekliyorum inşallah yardımcı olacak biri çıkar ben ankara sehir hastanesine gittim görüştüm tahmini 10 bin civari bir rakam verdi
Evet evet 1 hafta önce flan gittim cuma günü tekrar gideceğim doktor depremzedeler ile ilgilendiği için 1 ay amaliyat günleri dolu tekrar yine başka bir doktor gozukecegim10bin civarı fiyat verdiyse çok iyi yeni mi gittiniz öncelikle onu sorayım geçenlerde bir arkadas hacettepeden 20bin kusur fiyat almış siz detay konustunuz mu hangi markadır nerden kesidir vs
Ay çok mutlu oldum bu habere eğer öyle 10 15 se hiç beklemem ben en son özelde 40 45 hacettepede 20 25 bin diye biliyorum doktor secebiliyor muyuz nerdeki sehir hastanesinden bahsediyorsonuzEvet evet 1 hafta önce flan gittim cuma günü tekrar gideceğim doktor depremzedeler ile ilgilendiği için 1 ay amaliyat günleri dolu tekrar yine başka bir doktor gozukecegim
Ankara bilkent sehir hastanesi evet hatta asistan en yüksek 10 bin dedi bende razıyım evet mhrs randevudan istediğiniz doktora alabilirsinizAy çok mutlu oldum bu habere eğer öyle 10 15 se hiç beklemem ben en son özelde 40 45 hacettepede 20 25 bin diye biliyorum doktor secebiliyor muyuz nerdeki sehir hastanesinden bahsediyorsonuz
İstediğimiz doktora alabiliriz de acaba ameliyata o doktor girer miAnkara bilkent sehir hastanesi evet hatta asistan en yüksek 10 bin dedi bende razıyım evet mhrs randevudan istediğiniz doktora alabilirsiniz
Ben özelde yaptırdım. Devlete de gittim beğenmedim ve güvenmedim. Şu an çok memnunum.Kızlar yakın zaman da devlet hastanelerinde üniversite hastanelerinde meme büyütme yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir miiiii
Doktordan doktora fiyatlar degisiyo 30 40 bini verebilen de özelde olur niye ugraşsınBen Hacettepe de 2 hafta önce muayene oldum 30-40 bin arası fiyat çıktı
Hangi doktora yaptırdınız yeni mi yaptırdınız fiyat ortalaması nedirBen özelde yaptırdım. Devlete de gittim beğenmedim ve güvenmedim. Şu an çok memnunum.
30 a yaptırdım geçen ay yanlış bilgi vermişlerAnkara bilkent sehir hastanesi evet hatta asistan en yüksek 10 bin dedi bende razıyım evet mhrs randevudan istediğiniz doktora alabilirsiniz
Hangi doktora yaptırdınız memnun musunuz markası kesisi nedir biraz bilgi verir misiniz30 a yaptırdım geçen ay yanlış bilgi vermişler
Doktorun ismi nedir hatta bana dediki kendi özel muayenemde 30 yaparım hastanede yaparsam devlet destekli yani benim cebime 200 lira para girer dedi ne istediğiniz nasıl model istediğiniz orda özel olur ama hastanede ucuz yapılan şeyden ne bekliyorsunuz dedi siz süreci anlatirmisiniz30 a yaptırdım geçen ay yanlış bilgi vermişler
Hangi doktor dedi bunuDoktorun ismi nedir hatta bana dediki kendi özel muayenemde 30 yaparım hastanede yaparsam devlet destekli yani benim cebime 200 lira para girer dedi ne istediğiniz nasıl model istediğiniz orda özel olur ama hastanede ucuz yapılan şeyden ne bekliyorsunuz dedi siz süreci anlatirmisiniz
bu ücrete protez dahil değil sadece ameliyat ücreti malesefAnkara bilkent sehir hastanesi evet hatta asistan en yüksek 10 bin dedi bende razıyım evet mhrs randevudan istediğiniz doktora alabilirsiniz
270 cc yeterli geldi mi göğüs dokunur var mıydı bizim fikrimizi soruyor mu ben 300altı yüksek profil istemiyorum yeterince memesiz kaldım yaptırıp yaptırmamis gibi doğal bir görüntü istemiyorumMeme altı kesisiyle kas altı oldum 270cc . Dikiş açılması ve seröz akıntı yaşadım ama sorunsuzca halloldu ikiside panik yapılmaması gerekiyor sık sık kontrol önemlş
Toplam fiyat hakkında bilginiz var mıbu ücrete protez dahil değil sadece ameliyat ücreti malesef
Doğal oldu 300 istemiştim sığmamış270 cc yeterli geldi mi göğüs dokunur var mıydı bizim fikrimizi soruyor mu ben 300altı yüksek profil istemiyorum yeterince memesiz kaldım yaptırıp yaptırmamis gibi doğal bir görüntü istemiyorum