Ankara Devlet. Burun Estetiği

mgngra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2020
1
2
1
27
Ankara’da , devlet hastanesinde burun estetiği olmuş ve hem doktor olarak hem de fiyat olarak memnun olan biri var mı ? Acil

Kesınlıkle bnde devlette oldum burnum yamuk 3,ay olcak pıskoloji klmadı
Aynı şeyi herkese söylüyoruz ama anlamak istemeyenler var. Revizyonlar çok pahalı arkadaşlar. Devlet hastanesinde tabi ki de şansınıza iyi bir doktor denk gelebilir, sonuçta özel muayenehanesi olan bütün doktorlar bir zamanlar mesleğine devlet hastanesinde çalışarak başladı. Ancak, bunun yanında, revizyonluk çökmüş, yamulmuş burunların çoğunun devlet hastanelerinin asistanları tarafından yapıldığını da unutmayalım. Böyle büyük bir risk alıp sonrasında revizyona büyük büyük paralar ödemeye kesinlikle değmez. Tecrübeli bir ablanızdan size nasihatimdir.

Haklısınız zaten kımın yaptıgını da bılmıyorum acıkcası asistan meselesi varsa da gormedım cunku ben bayıltıldıktan sonra, doktor geldıDevlette ki doktor kendı yerı olmadığı ıcın her amelıyatta bellı bu miktar ucretını alır geri cekılır ozel yeri olsa işler, farklı olur musterı memnuniyeti onemlı ve skntı olunca, kendısı karşılamak zorunda yanı her sekıl kndısı zarara, girecektir oyuzden daha cok ozenılır hata payı daha azdır. Şimdı mesela benım doktorum ne kaybı oldu hc bısey ameliyatsız, gunu yok uygun dıye estetık olan olana. Her ozel de guzel yapıyor diyemeyiz, her devlettekıde kotu yapmıyor diyemeyiz ama, bıle bılede, lades deneyin ıyı duşunun arastırın benım gbı fevri olmayın neden arastırmdan yptım hata benım dıyıp kafanıza, vurmayın ve ısın kotu tarafi benim doktorum revızyon amelıyatı yapmıyor oyle demış bı hastasına. al işte estetısyene gitsem ıkı katı ucret ben o fiyata ılk amelıyatımı olsaydım ıkıncı bı eziyet olmayacaktı.ornek alın beni bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…