Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yoh muuMerhaba daha öncede bu başlıkta sorular vardı ama güncel çok cevap yok maalesef. 15 haftalık hamileyim detaylı ultrason için perinatalog arayışındayım. Özel ya da klinikte önerebileceğiniz doktor var mı bi de şu an güncel fiyatlar nedir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Teşekkür ederim araştıracağımMerhaba. Benim ameliyat olduğum doktorum perinatalog Filiz Yanık. Cevizlidere gökkuşağında özel muayenehanesi var. 2 ay önce muayenesi 3250 lira idi. Tabi ben hamile olmadığım ve detaylı ultrasona girmediğim için onun ücreti ayrı mı oluyor nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası. Ama güvenilir çok pozitif tatlı bir doktor bunu söyleyebilirim
Teşekkürler fiyat bilgiside olurAnkara değil ama İzmir de fiyatlar ortalama 5500 fiyat bilgisi olsun diye yazdım
Merhaba ,ben Ali Ergün var perinatolog kendisi işinde çok iyidir ,ayrıca Çağrı Gülümser var .İkisine de gittim .Ali Ergün ‘ün en son Eylül ayında muayene ücreti 3 bin civarıydı ama ayrıntılı için farklı ücret ister mi bilmiyorum.Ben cvs yaptırmıştım Ali Ergün ‘e.Merhaba daha öncede bu başlıkta sorular vardı ama güncel çok cevap yok maalesef. 15 haftalık hamileyim detaylı ultrason için perinatalog arayışındayım. Özel ya da klinikte önerebileceğiniz doktor var mı bi de şu an güncel fiyatlar nedir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen
Ali Ergün Tepe Prime ,Çağrı Gülümser Maidan ‘da .Ben görev sebebiyle Batman ‘da 4 bine yaptırdım .Merhaba ,ben Ali Ergün var perinatolog kendisi işinde çok iyidir ,ayrıca Çağrı Gülümser var .İkisine de gittim .Ali Ergün ‘ün en son Eylül ayında muayene ücreti 3 bin civarıydı ama ayrıntılı için farklı ücret ister mi bilmiyorum.Ben cvs yaptırmıştım Ali Ergün ‘e.
Teşekkür ederimMerhaba ,ben Ali Ergün var perinatolog kendisi işinde çok iyidir ,ayrıca Çağrı Gülümser var .İkisine de gittim .Ali Ergün ‘ün en son Eylül ayında muayene ücreti 3 bin civarıydı ama ayrıntılı için farklı ücret ister mi bilmiyorum.Ben cvs yaptırmıştım Ali Ergün ‘e.
Ankaradaysanız kimlere baktınız acaba3.500den baslıyor 9 bine doğru gidyor benim aradığım yerlerde ama genelde 3.500 ve 5 bin arası
Ali ipek 3800 y da 3500tuAnkaradaysanız kimlere baktınız acaba
Ali İpek 3500'e gittim ben birkaç ay önce zamlanmadıysaAli ipek 3800 y da 3500tu
Harun egemen tolunay google yorumları cok iyiydi 4 bindi
Ben medicalparka gidiyorum gülenay hoca 6 küsür
Aydan biri aradım koru 5 bin
Eyüp ekici ve ali ergün 3 küsür yine
Bide ben özgür deren e gitmek istyordum aslında 9 bin dedi, yanlıs anlamadıysam