nevbahar hanım sabah hemen işe gider gitmez belediyeyi aradım ve tüm belediye birimlerine anons yaptırdım,sekreterliğe hasta yakınında tel.ini bıraktım,daha sonrada hasta yakınını aradım görüştüm.şuan kan ihtiyaçtan fazlaymış ve hastamız iyiymiş maşallah,belediyeden irtibat kuracakcarını yinede her ihtimale karşı arayanların tel.numaralarını almalarını söyledim ali beye oda olur dedi.bilgilerinize sunulur.ayrıca da çok yardımseverin aradığını ve herkese çok teşekkür edip selamlarını söyledi.allaha şükürler olsun çok sevindim,herhangi bir ihtiyaçları olduğunda tekrar aramasınıda söyleyip 2tel.numaramıda verdim,gözünüz arkada kalmasın nevbahar hanım.uygun bir zamandada ziyaret edicem inşallah.
keşke verebilseydim bu sorunları yaşadım eşimi kanserden kaybettim ..tansiyon hastasiyım ilaç alıyorum buna rağmen hala yüksek kontrol altındayım sanırım yeni bişeyler denenecek keşki faydalı olabilseydim acil şifalar dilerim .....
Nevbahar afedersin ben KK'nın genelde okuyucusuyumdur ama şu tarihleri bir türlü öğrenemedim daha 5 gün olmuş yani gerekirse dediğim gibi ilaç kullanmayan biri olarakta kan vermek isterim. Tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?