Ankara dan ev alinabilecek ya da yatirim uygun ve güvenilir yer önerisi.

Nazlican333

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Arkadaslar bir miktar param var.Ankara dan uygun fiyatlı güvenilir bir yerden ev almayı düşünüyorum.Ya da yatırım yapmak istiyorum.Nereleri önerirsiniz

Arkadaslar bir miktar param var.Ankara dan uygun fiyatlı güvenilir bir yerden ev almayı düşünüyorum.Ya da yatırım yapmak istiyorum.Nereleri önerirsiniz
Yatırım konusunu emlakçılar bilir. Tabii para miktarı önemli.

Ama güvenilir bir yerden kasıt nezih bir yer ise, bence Ümitköy, Batıkent, Yaşamkent, Bağlıca ve Eryaman derim.

Ne kadar paranız var bilemiyorum ama batıkent civarından alabilirsiniz bütçe varsa, Ankara'da ev fiyatları baya artmış durumda

Çok fazla param yok aslında o yüzden sordum.Nerelerde ne yapabilirim diye
mamak yenibayindir taraflarinda hem yeni hemde ic kesimlere gore daha uygun evler bulabilirsiniz.
benim kendi evimde orada yeni hastane vs acildi yeni yeni gelismeye baslayan bir ilce.

Ankara da yenimahalle de oturuyorum ben semtimizi seviyorum ama eryaman da oturmak isterdim fiyatlar maalesef çok uçtu ilk yorumlarda yazmışlar güzel semtleri ama miktar az diyorsanız oralardan almak sizi zorlayabilir. Arsa almayı düşündünüz mü peki gelişen yerlerden ileride güzel kar bırakır bir araştırın isterseniz.

Ankara da yenimahalle de oturuyorum ben semtimizi seviyorum ama eryaman da oturmak isterdim fiyatlar maalesef çok uçtu ilk yorumlarda yazmışlar güzel semtleri ama miktar az diyorsanız oralardan almak sizi zorlayabilir. Arsa almayı düşündünüz mü peki gelişen yerlerden ileride güzel kar bırakır bir araştırın isterseniz.
Arsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorum

Arsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorum
Gölbaşı taraflarını araştırabilirsiniz fiyat olarak size uygunsa kafanıza da yatarsa bir düşünün villa arsaları oluyor genelde emlakçılarda az çok bilir illa nerelerden almak mantıklı diye sorabilirsiniz.

X