- 14 Kasım 2009
- 477
- 182
- Konu Sahibi Nazlican333
Arkadaslar bir miktar param var.Ankara dan uygun fiyatlı güvenilir bir yerden ev almayı düşünüyorum.Ya da yatırım yapmak istiyorum.Nereleri önerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatırım konusunu emlakçılar bilir. Tabii para miktarı önemli.Arkadaslar bir miktar param var.Ankara dan uygun fiyatlı güvenilir bir yerden ev almayı düşünüyorum.Ya da yatırım yapmak istiyorum.Nereleri önerirsiniz
Çok fazla param yok aslında o yüzden sordum.Nerelerde ne yapabilirim diyeNe kadar paranız var bilemiyorum ama batıkent civarından alabilirsiniz bütçe varsa, Ankara'da ev fiyatları baya artmış durumda
mamak yenibayindir taraflarinda hem yeni hemde ic kesimlere gore daha uygun evler bulabilirsiniz.Çok fazla param yok aslında o yüzden sordum.Nerelerde ne yapabilirim diye
Arsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorumAnkara da yenimahalle de oturuyorum ben semtimizi seviyorum ama eryaman da oturmak isterdim fiyatlar maalesef çok uçtu ilk yorumlarda yazmışlar güzel semtleri ama miktar az diyorsanız oralardan almak sizi zorlayabilir. Arsa almayı düşündünüz mü peki gelişen yerlerden ileride güzel kar bırakır bir araştırın isterseniz.
Temelli tarafına doğru şehir büyüyor. Tanıdıklar hep oradan arsa aldı.Arsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorum
Elinizdeki para miktarını bilmeden kimse yardımcı olamaz size. 5 milyona ev olan semtde var 1 milyona olan daArsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorum
Gölbaşı taraflarını araştırabilirsiniz fiyat olarak size uygunsa kafanıza da yatarsa bir düşünün villa arsaları oluyor genelde emlakçılarda az çok bilir illa nerelerden almak mantıklı diye sorabilirsiniz.Arsa yi da düşünüyorum ama nerden nasıl alabilirim bilmiyorum
Mamakta alabilirsiniz o fiyata ev biraz zor başka nerede olur bilemiyorum demetevler olabilir belki orayı da hiç beğenmiyorum ama fiyat olarak yazıyorum sadece700000 civarı param var