Fiyatı çok fazla dolandırıcı diyorlar hakkında ?Ofelya cabral var ben gitmedim ama gidenler memnunmuş araştır istersen
Fiyatı çok fazla dolandırıcı diyorlar hakkında ?
2 arkadasın yakın mı ? Ona gidip sonuç almışlar mı? İnan benim için parası önemli değil ..Bana 2 arkadaşım söyledi bende fiyattan dolayı kararsız kalıp vazgeçmiştim yataktan çıkamaz hale geldim diyince bir çare söyleyeyim dedim ama bilemedim şimdi dolandırıcı diyenler de var demek
Madalyonun çokça psikoloğu war ama hangisi ?Bir ara Madalyonun psikologlarını çok övüyorlardı, ben de söyleyenlerin yalancısıyım. Bir araştırın isterseniz. Geçmiş olsun.
Bak yapma boyle kendine. Bende yalnizim yeni yerlestim Ankara'ya. Kizilay dikmen sihhiyeden baska yeride bilmiyorum. Canim sıkılinca atiyorum disari kendimi yuruyorum carsiyi geziyorum temiz hava aliyorum. Eve kapanirsaniz daha da kotu olursunuz.Ankara da yaşayanlar acil yardım ... panikatak-anksiyete hastalığım yüzünden yataktan kalkamaz hale geldim.. kendimi çaresiz hissediyorum bu şehirde yapayalnızım... ne olur konum buradan kaldırılmasın... psikiyatri ve psikolog önerilerinize ihtiyacım var ? Ve bu hastalığı yaşayanlar nasıl yendiniz? İnanın artık dayanamıyorum hayatım bitmiş durumda..
Evden dışarı çıkınca ter içinde kalıyorum... naabzımm çokça çıkıyor kafayı yicem ankara daBak yapma boyle kendine. Bende yalnizim yeni yerlestim Ankara'ya. Kizilay dikmen sihhiyeden baska yeride bilmiyorum. Canim sıkılinca atiyorum disari kendimi yuruyorum carsiyi geziyorum temiz hava aliyorum. Eve kapanirsaniz daha da kotu olursunuz.
Emin olun ki eve kapandikca daha kotu olacaksiniz. Esiniz cocuklariniz yok mu. Bende ev hanimiyim. Evde isler bitmiyor. Ama bunaldigimda cikiyorum geziyorum iyi geliyor.Evden dışarı çıkınca ter içinde kalıyorum... naabzımm çokça çıkıyor kafayı yicem ankara daankaradan nefret ettimm
Madalyonun çokça psikoloğu war ama hangisi ?
Ev işi bile yapamıycak hale geldim.. gündüzleyin zorla yapıyorumEmin olun ki eve kapandikca daha kotu olacaksiniz. Esiniz cocuklariniz yok mu. Bende ev hanimiyim. Evde isler bitmiyor. Ama bunaldigimda cikiyorum geziyorum iyi geliyor.
Sıķıntıdan hepsi iste. Esinizin is arkadaslarinin esleri yokmu. Bir arkadas olsa size o bile yeter.Ev işi bile yapamıycak hale geldim.. gündüzleyin zorla yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?