• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da yaşayanlar

HeraVenus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
315
197
18
37
Ankara da yaşayanlar acil yardım ... panikatak-anksiyete hastalığım yüzünden yataktan kalkamaz hale geldim.. kendimi çaresiz hissediyorum bu şehirde yapayalnızım... ne olur konum buradan kaldırılmasın... psikiyatri ve psikolog önerilerinize ihtiyacım var ? Ve bu hastalığı yaşayanlar nasıl yendiniz? İnanın artık dayanamıyorum hayatım bitmiş durumda..

Bir ara Madalyonun psikologlarını çok övüyorlardı, ben de söyleyenlerin yalancısıyım. Bir araştırın isterseniz. Geçmiş olsun.

Bana 2 arkadaşım söyledi bende fiyattan dolayı kararsız kalıp vazgeçmiştim yataktan çıkamaz hale geldim diyince bir çare söyleyeyim dedim ama bilemedim şimdi dolandırıcı diyenler de var demek
2 arkadasın yakın mı ? Ona gidip sonuç almışlar mı? İnan benim için parası önemli değil ..

Ankara da yaşayanlar acil yardım ... panikatak-anksiyete hastalığım yüzünden yataktan kalkamaz hale geldim.. kendimi çaresiz hissediyorum bu şehirde yapayalnızım... ne olur konum buradan kaldırılmasın... psikiyatri ve psikolog önerilerinize ihtiyacım var ? Ve bu hastalığı yaşayanlar nasıl yendiniz? İnanın artık dayanamıyorum hayatım bitmiş durumda..
Bak yapma boyle kendine. Bende yalnizim yeni yerlestim Ankara'ya. Kizilay dikmen sihhiyeden baska yeride bilmiyorum. Canim sıkılinca atiyorum disari kendimi yuruyorum carsiyi geziyorum temiz hava aliyorum. Eve kapanirsaniz daha da kotu olursunuz.

Bak yapma boyle kendine. Bende yalnizim yeni yerlestim Ankara'ya. Kizilay dikmen sihhiyeden baska yeride bilmiyorum. Canim sıkılinca atiyorum disari kendimi yuruyorum carsiyi geziyorum temiz hava aliyorum. Eve kapanirsaniz daha da kotu olursunuz.
Evden dışarı çıkınca ter içinde kalıyorum... naabzımm çokça çıkıyor kafayı yicem ankara da :( ankaradan nefret ettimm :(

Evden dışarı çıkınca ter içinde kalıyorum... naabzımm çokça çıkıyor kafayı yicem ankara da :KK43: ankaradan nefret ettimm :KK43:
Emin olun ki eve kapandikca daha kotu olacaksiniz. Esiniz cocuklariniz yok mu. Bende ev hanimiyim. Evde isler bitmiyor. Ama bunaldigimda cikiyorum geziyorum iyi geliyor.

Bende Ankaradan soğumuştum bu sebepten. Büyükşehirlerde boğuluyorum resmen ama mecburiyet işte. Şuanda çıldırmak üzereyim, nabzımı dinlemekten. Yatamıyorum çünkü yatınca daha çok hissediyorum. Düzensiz bi atım oluyo ve ben bunu hissettiğim an fırlıyorum geri kalkıyorum. Bikaç kez üst üste atıp sonra duruyo ve tekrar bi daha atıyo. Taktıkça temelli uykumdan oldum. Napıcamı bilmiyorım

Back