- 22 Temmuz 2023
- 25
- 7
- 37
- Konu Sahibi beatifullllf
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çankayayok hiç bişey belli değil daha ilçe olarak nerede yaşayabilirim yani yurt misafirhane olarak imkanı olan biyer olursa
25bin tl ile şu an için tek başınıza Ankara’da iyi bir yerde kiraya çıkmanız çok mümkün değil. Merkezi olarak işinizin yeri belli olduktan sonra bi lokasyon tercihi yapmanız daha mantıklı. Mesela Eryaman güzeldir ve uyguna kira da bulunabilir ama işyeriniz mamakta olursa çok alakasız en az 1 saat gidiş yolu çekersiniz.yok hiç bişey belli değil daha ilçe olarak nerede yaşayabilirim yani yurt misafirhane olarak imkanı olan biyer olursa
Eryaman 1-2 metronun civarında 1+1 evler var. Lofftin cafenin arka tarafında ki yüksek katlara bakabilirsiniz. Metro ile ulaşım size rahat olabilir.Arkadaşlar işim gereği Ankara da yaşamam gerekiyor aylık gelirim 25 bin kadar anlara da nerede yaşarım hangi semt ve ilçe ????????? ev tutmayıp öğretmenevi misafirhane mi yaşasam diye de düşündüm ilk başlar da
Cebeci tarafında ve de emek asti bahcelintarafinda yurtlar var ama.yurtlarda.kalmak ne derece mantıklı bilemedim bir yurdun aylık ücreti olmuş 8bin 14 bin. Bu dediğim.yerlerde önce bir arayın sorun bazilarida yüksek öğrenim.yapmayan sivilleri almıyor yurduna. Ev tutacaksınız Keçiören de yasanabilirlik için en mantıklı yer hem.mamaktan altindagda daha düzgün hemde metro güzergahı ise uygun varı.. yoksa Çankaya Yenimahalle Eryaman uçtu fiyatlariHaklısınız bende ilk önce böyle düşündüm Bana bu konu da yardımcı olacak arkadaşlar var mı ona göre ilçe tercihi yapmayı düşünüyorum
Misafir hane öğretmenevi demişsiniz ama kurumunuz MEB ise o iş de zor çünkü çok yüksek başkent öğretmen evi superluks otellerle yarışır halde misafir hane üç beş gün belki ama sonrası zoryok hiç bişey belli değil daha ilçe olarak nerede yaşayabilirim yani yurt misafirhane olarak imkanı olan biyer olursa
İşiniz Çankaya'da ise o maaşla kiraya zorlanırsınız.İsiniz olduğu ilçede oturun derim.Arkadaşlar işim gereği Ankara da yaşamam gerekiyor aylık gelirim 25 bin kadar anlara da nerede yaşarım hangi semt ve ilçe ????????? ev tutmayıp öğretmenevi misafirhane mi yaşasam diye de düşündüm ilk başlar da
25 bin lira maaşla Çankaya da zor olur.Çankaya'nın semtleri nezih oluyor. Mahallesine göre 12-20 k arası değişiyor fiyatlar.(3+1 için) Şu an en hesaplı kiralar sincan ve çevresi diye biliyorum. İş yeriniz nerede netleşti mi?
Mamak sıkıntılı yer.Mamak'ın dış tarafı Demirlibahçe'yi öneririm. Hem merkezi, hem fiyatlar uygun. Cebeci tarafına da bakın.