Ankara da meme estetiği ? (öneriler ,doktorlar vs.)

NorA_

70❤ 60❤ 50❤
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3.392
13
Kızlar Ankarada kimleri önerirsiniz bu önemli bir ameliyat ben en geç ekim gibi ameliyat olmayı planlıyorum :26:

Kimleri önerirsinz :KK17:

canım ankarada kendi doktorumu önerebilirim sana zühtü demir araştırabilirsin.ben cok memnun kaldım.

Kızlar Ankarada kimleri önerirsiniz bu önemli bir ameliyat ben en geç ekim gibi ameliyat olmayı planlıyorum :26:

Ben doktorumdan cok memnun kaldim , yaptigi goguslere bayildim , ondan cesaret alarak da bende ona yaptirdim . Ankarada ve tunalida , Muharrem Demiroğullari ..

kızlar bende ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum tabi bide işin maddi kısmı var.Bende Ankara da ameliyat olucam eğer karar verebilirsem ankarada olan arkadaşlardan ricam ameliyat fiyatları ne kadar,doktorları kimler bilgi verebilirler mi?

bu konu başlığı çok açıldı sanki? araştırma yapılmadan mı konu açılıyor nedir...

Son düzenleme:
bende ankarada oldum ve kendi doktorumu önereyim cok memnun kaldım herkesede tavsiye ederim.zühtü demir doktorum

ankarada ameliyat olan arkadaslar fiyat konusundada bilgi verebilirmisiniz acaba :)

Acaba Gazi hastanesinde Kemal fındıkçıoğlu na meme büyütme ameliyatı olan var mı??? Varsa lütfeeeen bilgi versin şimdiden teşekkürler :18:

Acaba Gazi hastanesinde Kemal fındıkçıoğlu na meme büyütme ameliyatı olan var mı??? Varsa lütfeeeen bilgi versin şimdiden teşekkürler :18:

Bende Gazi hastanesine muayeneye gittim de fiyat konusunda ne diyorlar ilksen ? Bilgilendirirsen sevinirim :)

bende ankarada oldum ve kendi doktorumu önereyim cok memnun kaldım herkesede tavsiye ederim.zühtü demir doktorum

ank ne zaman oldun fıyatı nsldı bende ankarada olacagım aklımda zuhtu bey olustu ama hıc resımlerını gormedım gorusme esnasında gosterıyormu resımlerı ve randevu ucretlımı .senın resımlerın varmı eklesem gorebılırmıyım:)

Selam ben kasım 2016 da Ankara da KubilayÖzdil hocama büyütme ameliyatı oldum çok doğal ve güzel oldu süreçte çok iyi geçti hocamın ilgisi süperrr ben Sivas'tan araştırdım gittim görüşmeler de de baya ikna oldum ve üç gün içinde oldum şiddetle tavsiye ederim

Bende Ankarada oturuyorum ve Ankarada Kubilay hocaya ameliyat oldum gercekten cok ilgili ve cok memnunum git bir gorusme yap derim :))

X