• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Leke Tedavisi Mehmet Akgün

Morpepuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
8
0
6
Selam kizlar.Herkesin en büyük sorunu olan leke benimde en buyuk sorunum kullanmadigim krem yaptirmadigim tedavi kalmadi ama sonuc hep sifir.De.Mehmet beyin eski hastasi oldugum icin gecen beni aradilar ve yeni bir cihazin oldugu ve lekeleri tamamen 1 veya 2 seansta sonsuza kadar gecirdiginu soyledi.bende kliniğe gdp detauli blgi almak istedim.Plasma lift yeni bir cihazms ve gercekten sonuclari mukemmelmis hemn islemi yaptrdm acikcasi biraz acili bir islem ve 15 gün kdar yuzunuzde kahverengi lekelerle hayatınıza devam etmek zornda kalyrsnz ama sonuc gercekten süper. Lekelelerimin cogu gitti.2 seanstan snra bsy kalmayack gbi gercekten herkese tavsiye edyrm.bu tedvi bttikten sonra catlaklrmi da tedavi ettrcgm.yine sonuclari buradan yazarim.

Bende benim için gittim canım acı eşiğim yüksek biraz hiç canım yanmadı diyebilirim ve şimdi iyileşti sayılır :) herkese bende tavsiye ederim :)

Merhaba,
Benim de ihtiyacım var cildim de hem geçmeyen sivilce izleri hem de biraz lekeler var. Nasıl bir işlem? Tamamen geçiriyor mu ve çok mu acı veriyor?

Merhaba,
Benim de ihtiyacım var cildim de hem geçmeyen sivilce izleri hem de biraz lekeler var. Nasıl bir işlem? Tamamen geçiriyor mu ve çok mu acı veriyor?
Canım yarın bende yaptırcam Mehmet Akgün uygularken izledim kadınlar gününe özel herşeyde kampanyaları var aslında sende git istersen yarın işlemi yaptıranlar çok acı çekmediklerini dile getiriyor gördüm de çok ta kolay bir işlem küçük bir cihazla halloluyor.

Merhaba,
canım cok acılı bir işlem degil ve tamamen sivilce izleri geçiyor kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba,
Acı hissetmedim gayet basit bi işlem Mehmet Bey dikkatli zaten şuan hiç iz kalmadı:)

Eklentiler

• 12546217_1179990498695786_533082701_o-horz.webp
    12546217_1179990498695786_533082701_o-horz.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 445
Back
X