Lazer Epilasyon Ankara da lazer epilasyon ?

5 ekim 2016 da 8 seanslik paket almistim. 2100 tl. Popo arasi. Gobek cizgisi. Tum bacak. Koltuk alti ve genital. En son 3 ekim 2017 de de seanslarimi bitirdim.

sanırım ankaradasınız ?
nerede yaptırdınız?
sizce fiyatları şimdi nasıldır?
8 seansta ne kadar ilerleme kaydettiniz? bitti mi?
genelde tamamen bitmiyor ama bayağı azalıyor tek tük kalıyor

Evet Ankaradayim. Bana ilk basta %70 i biter dediler. Sanirim ben yasimdan dolayi daha iyi sonuc aldim %90 bitti. Cok sukur tertemiz geziyorum. Genitalin altinda cok az bisi kaldi oda normalmis nemli bolge oldugu icin. Koltuk altimda toplam gri ve ince olarak 4 5 tuy var. Tum bacaktada 15 tane bisi cikar. Gobek cizgisi ve popo arasi tamamen bitti.

çok iyi
nerede yaptırdınız? bu benim için çok önemli. hiç bilmiyorum piyasayı. güvenilir bi yer olsun istiyorum
göbek çizgisi göğüsten bikini bölgesine kadar olan kısım mı? ordaki kıllar ince oluyor. daha da çoğaltmaz mı ?

Gobek deliginden asagiya dogru 2 parmak eninde olan kisim. Benimkiler orada sert ve siyah haldeydi. Alexandrite bazen ince tuylere iyi gelmiyor yanindakileri tetikliyor yayiyor.

Burda reklam yapıyorlar diye birçok yorum okudum ama 4 ay önce Mehmet Akgün ün kliniğine gittim deneme atışı yaptık bölgede dökülme görünce başladım. Fiyatlar aşağı yukarı aynı alexandrite candela cihaz 4 ayda dökülmelerim normal %20 si çıkmıyo diyebilirim. Tarama seansım var yarın ilerlemeleri gene yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…