- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi carpediem193
1 senede 8 seansi bitirdim.Gidip görüşeceğim nekadar zamanda sonuçlandı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 senede 8 seansi bitirdim.Gidip görüşeceğim nekadar zamanda sonuçlandı ?
Özel Clnc medilifeı öneririm son seanslarım çok rahatladım alexandrite ile işlem yapıldı hangi cihaza gitmeyi düşünüyorsunuz ?Lazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
1 senede 8 seansi bitirdim.
5 ekim 2016 da 8 seanslik paket almistim. 2100 tl. Popo arasi. Gobek cizgisi. Tum bacak. Koltuk alti ve genital. En son 3 ekim 2017 de de seanslarimi bitirdim.merhaba
lazer epilasyon için ne kadar ücret ödediniz?
5 ekim 2016 da 8 seanslik paket almistim. 2100 tl. Popo arasi. Gobek cizgisi. Tum bacak. Koltuk alti ve genital. En son 3 ekim 2017 de de seanslarimi bitirdim.
Evet Ankaradayim. Bana ilk basta %70 i biter dediler. Sanirim ben yasimdan dolayi daha iyi sonuc aldim %90 bitti. Cok sukur tertemiz geziyorum. Genitalin altinda cok az bisi kaldi oda normalmis nemli bolge oldugu icin. Koltuk altimda toplam gri ve ince olarak 4 5 tuy var. Tum bacaktada 15 tane bisi cikar. Gobek cizgisi ve popo arasi tamamen bitti.
Gobek deliginden asagiya dogru 2 parmak eninde olan kisim. Benimkiler orada sert ve siyah haldeydi. Alexandrite bazen ince tuylere iyi gelmiyor yanindakileri tetikliyor yayiyor.çok iyi
nerede yaptırdınız? bu benim için çok önemli. hiç bilmiyorum piyasayı. güvenilir bi yer olsun istiyorum
göbek çizgisi göğüsten bikini bölgesine kadar olan kısım mı? ordaki kıllar ince oluyor. daha da çoğaltmaz mı ?
Hangi cihazlar kullanıldıGobek deliginden asagiya dogru 2 parmak eninde olan kisim. Benimkiler orada sert ve siyah haldeydi. Alexandrite bazen ince tuylere iyi gelmiyor yanindakileri tetikliyor yayiyor.
Alexandrite epicare ile bitirdim seanslarimi. Simdi cihazlarini yenilediler Alexandrite candela kullaniyorlar.Hangi cihazlar kullanıldı