- 14 Temmuz 2017
- 150
- 44
- 28
- 36
- Konu Sahibi carpediem193
Lazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elos poliklinige gidiyorum. 8 seanslik anlastim. 6 seans yaptirdim. %90 bitti diyebilirimLazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
Ozel clnc medilife gidiyorum son seanslarimdayim coğu kısım bitti hormon tedavisi gordugum icin seanslarimda uzama oldu memnunum arastirmanizi oneririmLazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
Buram buram REKLAM kokuyor. Uyelik alip direk gelip bunumu yaziyorsunuz :))2 yıldır ankara life polikliniğine gidiyorum çok memnunum çalışanları güleryüzlü işlerinde uzmanlar yerleri kızılayda kesinlikle tavsiye ederim
Reklam yapmadım sadece memnuniyetimi belirttim aynı sizin yaptığınız gibiBuram buram REKLAM kokuyor. Uyelik alip direk gelip bunumu yaziyorsunuz :))
Ben aylarca burayi okudum arastirdim. Sonra uye oldum sordum herkese. Sonrada gidip yaptirdim hanimefendi. Uyelik alir almaz merkez ismi vermedim.Reklam yapmadım sadece memnuniyetimi belirttim aynı sizin yaptığınız gibi
Eski hesabımın şifresini unuttuğum için yeni hesap aldım. memnun olduğum bir konu hakkında görüşümü bildirdim neden bu kadar abarttınız ?Ben aylarca burayi okudum arastirdim. Sonra uye oldum sordum herkese. Sonrada gidip yaptirdim hanimefendi. Uyelik alir almaz merkez ismi vermedim.
Merhabalar ben Kızılay'da yaptırıyorum fi-be güzellik salonunda çok memnun kaldım .eğer yeri gidip görmek istersen numara verebilirimLazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
Bende Kızılay'da epilasyona gidiyorum ve çok memnunum sahibi .. hanım hem çok cana yakın hemde işinde profesyonel kesinlikle tavsiye ederim karşısı ... Atatürk bulvarında ..... telefonu;
Buz lazere gidiyorum clnc medilife da araştırın derim .Lazere başlayacağım önerebileceğiniz bir klinik veya hastane varmı?
Görüşmeye gitcem bu hafta anca kendimi toplarlayabildim çok duydum bu ismi teşekkürler.özel clnc medilife da yaptırdım seanslarım bitti memnun kaldım öneririm.
Gidip görüşeceğim nekadar zamanda sonuçlandı ?Elos poliklinige gidiyorum. 8 seanslik anlastim. 6 seans yaptirdim. %90 bitti diyebilirim
2 yılda sonuç alamadınız mı?2 yıldır ankara life polikliniğine gidiyorum çok memnunum çalışanları güleryüzlü işlerinde uzmanlar yerleri kızılayda kesinlikle tavsiye ederim
Güzellik salonu düşünmüyorumMerhabalar ben Kızılay'da yaptırıyorum fi-be güzellik salonunda çok memnun kaldım .eğer yeri gidip görmek istersen numara verebilirim
Evet haberdarım oyüzden klinik veya hastane istiyorum teşekkürlerBen lazer epilasyon ile ilgili araştırma yaptığımda ancak doktor olan yerler gerçek lazer kullanıyormuş güzellik salonları gerçek lazer kullanmıyormuş yasal olarak yasakmış haberiniz olsun