Lazer Epilasyon ankara da lazer epilasyon yaptıranlar buraya

nsc çayyoluna gitmeyi isterdim ama bana uzak. çankaya gop ta iyi bir klinik var mıdır? benim rötüş ( estetisyenler süpürme diyorlar) olacak tüm bacak genital ve kolaltı .

Ben özel clnc medilife gidiyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim :)

Ben eski adı mayasante yeni adı nsc klinik olan yere gidiyorum daha 3 seans oldu biraz azalmalar var tabi ama asıl 5.seanstan sonra bariz farklılık olacakmış(inşallah)tüm vücut gidiyorum o yüzden fiyatı biraz fazla.ama genel olarak memnunum diyebilirim

Merhaba. Ben de NSC'ye gitmeyi düşünüyorum. Senin nasıl gidiyo canım memnun musun??

Ben de Bahçelievler'de Dr.Seval Karasatı'nın muayenehanesinde Alexandrite lazer yaptırıyorum, memnunum, fiyatlar da bana göre uygun.

Natayolundaki veni vidi hastanesinde bugün ilk seansıma gittim.

Acıyacak diye yıllardır ertelediğim acı bu muymuş, çok salakmışım. Ufacık bi yanma hissi 1 saniye süren.

Genital, koltukaltı toplasam 5 dk sürmedi zaten, acısa ne..

Bakalım, işallah memnun kalırım.

merhaba arkadaşlar bende tüm vücut lazer epilasyon düşünüyorum baya bir araştırdım kızılayda doktor filiz g. yi yavsiye ettiler aranızda buraya giden oldumu memnun kaldımı bilgilendirirseniz sevinirim

Natayolundaki veni vidi hastanesinde bugün ilk seansıma gittim.

Acıyacak diye yıllardır ertelediğim acı bu muymuş, çok salakmışım. Ufacık bi yanma hissi 1 saniye süren.

Genital, koltukaltı toplasam 5 dk sürmedi zaten, acısa ne..

Bakalım, işallah memnun kalırım.

merhabalar ben de venıvıdıyı dusunuyorum ama şimdi natomed oldu orası değişen bişey varmı biraz daha ayrıntı verirmisiniz

Kizlarr merhaba ben de kizilayda bi yere gttim 7 seans yaptrdim
Ilk seanslarda ara ara dokulmeler oldu son seanslari 15 gunde bi yaptilar ve yazin bes kere agda yap dediler agda yaptim surekli simdi son seansa gitcem bu ay .kollarim hala ayni sert sekilde cikiyo tuyler bacagimdakiler azaldi ama oyle tertemiz olmadi gidenlerin nasil acaba

selam kızlar bende yenı basladım 3 seans oldu. açıkcası benı korkutuyordu acısına dayanabılırmıyım, lazer ısınlar zarar verırmı dıye. ama ınanın artık yılmıstım agdadan sonunda bı cesaret tavsıye uzerıne cankayada elf guzellık merkezıne basladım. şimdilik cok memnunum genıtal bolgede ozellıkle etkısını hemen gosterdı. sonucu bende merakla beklıyorum. yaptırdıgım yerler kol, bacak, genıtal boyle, koltuk altı. sitesi buymus sımdı buldum. umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Özel Ankara Life polikliniğine gidiyorum tüm cihazları var memnunum

selam kızlar bende yenı basladım 3 seans oldu. açıkcası benı korkutuyordu acısına dayanabılırmıyım, lazer ısınlar zarar verırmı dıye. ama ınanın artık yılmıstım agdadan sonunda bı cesaret tavsıye uzerıne cankayada elf guzellık merkezıne basladım. şimdilik cok memnunum genıtal bolgede ozellıkle etkısını hemen gosterdı. sonucu bende merakla beklıyorum. yaptırdıgım yerler kol, bacak, genıtal boyle, koltuk altı. http://www.elfguzellik.com/ sitesi buymus sımdı buldum. umarım yardımcı olur.

acaba tüm vücut için fiyat bilginiz var mı? günlerdir Ankara'da bi merkez arıyorum çok kararsızım.

Arkadaşlar merhaba :) Ankara'da lazer yaptıran tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. fiyatı çok uç olmayan güvenilir bir yer bilen var mı? bayan uzman bulundurması ve kullandığı lazer cihazının alexandrite olması da önemli benim için.

merhaba, bende mamak tarafında yaşıyorum, bu civarda önerebileceğiniz temiz, kaliteli ve hijyenik bir salon önerebilirmisiniz ?

merhaba, bende mamak tarafında yaşıyorum, bu civarda önerebileceğiniz temiz, kaliteli ve hijyenik bir salon önerebilirmisiniz ?
bende Birlik mahallesindeyim, mamak tarafında hijyen bir yer bulmak zor, bulursanız bana da bilgi verirseniz sevinirim

Lazer için önerim özel clnc medilife şuan gidiyorum ve memnunum temiz ve son derece ilgililer.

teşekkür ederim ama bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesi üzerine Tuzluçayır merkezde, çiçek işmerkezinde yeni açılan Tu-Ba Güzellik salonuna gittim, gerçekten klinik gibi tertemiz ve Buzz lazer teknolojisi kullanıyorlar, fiyatlarda açılışa özel ve makul, şimdilik burayı deneyeceğim.

Elvankent dermasoft merkez hakkında tecrübesi olan var mı? özelden de yazabilir

Back