- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 13
ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
Canim ben Özel Clnc Medilife de yaptiriyorum lazerimi titizlik kesinlikle onemli tavsiye ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
Ben eski adı mayasante yeni adı nsc klinik olan yere gidiyorum daha 3 seans oldu biraz azalmalar var tabi ama asıl 5.seanstan sonra bariz farklılık olacakmış(inşallah)tüm vücut gidiyorum o yüzden fiyatı biraz fazla.ama genel olarak memnunum diyebilirim
Çok memnunum canım kesinlikle tavsiye ederim.4.seanstan sonra tüylerim yok denecek kadar azaldı.8.seansa da bişey kalmadı zaten:)Merhaba. Ben de NSC'ye gitmeyi düşünüyorum. Senin nasıl gidiyo canım memnun musun??
Natayolundaki veni vidi hastanesinde bugün ilk seansıma gittim.
Acıyacak diye yıllardır ertelediğim acı bu muymuş, çok salakmışım. Ufacık bi yanma hissi 1 saniye süren.
Genital, koltukaltı toplasam 5 dk sürmedi zaten, acısa ne..
Bakalım, işallah memnun kalırım.
selam kızlar bende yenı basladım 3 seans oldu. açıkcası benı korkutuyordu acısına dayanabılırmıyım, lazer ısınlar zarar verırmı dıye. ama ınanın artık yılmıstım agdadan sonunda bı cesaret tavsıye uzerıne cankayada elf guzellık merkezıne basladım. şimdilik cok memnunum genıtal bolgede ozellıkle etkısını hemen gosterdı. sonucu bende merakla beklıyorum. yaptırdıgım yerler kol, bacak, genıtal boyle, koltuk altı. http://www.elfguzellik.com/ sitesi buymus sımdı buldum. umarım yardımcı olur.
bende Birlik mahallesindeyim, mamak tarafında hijyen bir yer bulmak zor, bulursanız bana da bilgi verirseniz sevinirimmerhaba, bende mamak tarafında yaşıyorum, bu civarda önerebileceğiniz temiz, kaliteli ve hijyenik bir salon önerebilirmisiniz ?