• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ankara da lazer epilasyon yaptıranlar buraya

Ben ankarada gaziosmanpaşada civaş klinik diye biyere gidiyorum çalışanlar güler yüzlü ve işlerinde gayet başarılılar her bölgeye ve her tüyü yapmıyorlar yani yapalım nasıl olsa parasıyla diye bir düşünceleri yok eğer düşünen varsa gerçekten tavsiye ederim :34:

Selam arkadaşlar. Ben umitkoy de oturuyorum.bugun ata tip merkezinde ilk seansimi yaptirdim.koltuk alti.diod yontemiyle.epeyce acidi yalan yok.ama ben sarisinim.kil koklerimde o kadar koyu degil haliyle.benim gibi ten rengine sahip ve diod yontemiyle epilasyon yaptiran arkadaslardan yorum bekliyorum. Bu arada 3 seanslik kampanyası 175 tl.normalde seansi da 80 tl mis koltuk alti icin.gelismeleri yazarim.insallah kurtuluruz killarimizdan :)

kızlar merhaba ben ikinci kez aynı soruyu sorucam lütfeen bana bir cevapp bulun!!! :( :( :18::43::43: 26 sında ilk kez diode lazer deneyeceğim alt bacağımda. ancak bacağımda bir kaç tane ben var. daha önce doktora gösterdiğimde güneşten koru çok benin var demişti diye o konuda hassasım. bu benleri beyaz kalemle kapatıyorlarmış. o kalemi nereden bulabilirim nasıl bir şey acaba?!?1 bilen duyan lütfeen cevap versiinnnn :(

kızlar merhaba ben ikinci kez aynı soruyu sorucam lütfeen bana bir cevapp bulun!!! :( :( :18::43::43: 26 sında ilk kez diode lazer deneyeceğim alt bacağımda. ancak bacağımda bir kaç tane ben var. daha önce doktora gösterdiğimde güneşten koru çok benin var demişti diye o konuda hassasım. bu benleri beyaz kalemle kapatıyorlarmış. o kalemi nereden bulabilirim nasıl bir şey acaba?!?1 bilen duyan lütfeen cevap versiinnnn :(

zaten onların kalemleri oluyo beyaz renkte- çiziyolar felan
ben bahçeli.de estetikakademiye gidiyorum denizbank.ın karşısında ,orda plastik cerrahlar da var: alabilirler de yani benlerini
böyle bi düşüncen yoksa da mutlaka ya bir dermatolog ya da plastik cerraha sormalısın lazerin benler üzerindeki sıkıntısını

ben de geçen hafta gittim.bacağımda benim de ufak bi et benim vardı. galiba o kısma da atış yapıldı.daha önce bilmiyodum et benlerine lazerin zararlı olduğunu umarım bişey olmaz korktum duyunca tüylerimden kurtulacam derken daha kötü bişeyler olmasın.

zaten onların kalemleri oluyo beyaz renkte- çiziyolar felan
ben bahçeli.de estetikakademiye gidiyorum denizbank.ın karşısında ,orda plastik cerrahlar da var: alabilirler de yani benlerini
böyle bi düşüncen yoksa da mutlaka ya bir dermatolog ya da plastik cerraha sormalısın lazerin benler üzerindeki sıkıntısını

canım benim gideceğim yer diodenin benler üzerinde etkisi olmadığı, cilde ışın göndermediği direkt kıl köküne yönelik faaliyet gösterdiğini söyledi o yüzden kapatmayacaklarmış. ama ben pimpirikli olduğum için yine de kapatılmasını istiyorum. bari kalemimi filan kendim götürüyim de onlar kapatmıycaklarsa da ben kendim hallediyim o işi demiştim :(:50::30:

Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım.

Arkadaşlarımda devam ediyor ve memnunlar bence güzellik salonu yerine polikliniğe gitmek lazım Everest güzellik salonu herion poliklinik!

arkadaşlar bende geçen yıl ütüleme yöntemini 6 seans bacak ve kol altıma yaptırdım. daha devam edicektim ama ankaradan ayrılınca kaldı. ilk başlarda dökülmesi cok gec hatta bazı yerlerde hiç olmadı memnun değilim falan derken her geçen seansta daha fazla verim aldım. şu anda ağdayla alsam bile azalan yerler artmadı. en büyük avantajı ise bana göre, bacaklarım pürüzsüz bir görünüme sahip oldu, yazın tatilde bu yüzden cok rahattım.
şimdi şehir değiştirdiğim için geriye 12 seansım kaldı ve malesef geri alamaıyorum paramı ancak devredebilirim bir başkasına. 12 seansım kalmıştı ve bu 12 seans bana 750 liraya geldi, ama şimdi 500e bırakmayı düşünüyorum. almak isteyen olursa lütfen irtibata geçsin benimle.
bu arada ben bu hizmeti future akademiden almıştım. ama güzel yanı lazeri bu güzellik merkezi değil anlaştıkları iki hastaneden birinde yaptırabilirsiniz. biri demetevlerde diğeri dikmende özel iki polikliniği seçme hakkınız var. bu 12 seansıda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. yani ister sadece bacakda ister farklı iki bölgeye bölerek de yaptırabilirsiniz, tamamen size kalmıştır. anlaşmam böyleydi.

Bende demette özel bir üniversite hastanesi nde yaptiriyorum.ilk seans bitti.bu hafta kontrol seansim var.henuz erken net konuşmak için. Ama şimdilik sonuç cok iyi.tum vücut 6 seans+1 kontrol 1 750 tl ücreti

kızılayda özkaya tıp merkezi var.bence orayı düşünebilirsin.önce lazere uygun musun diye bakıyorlar.kesinlikle para tuzağı bir yer değil.doktor kontrolünde yapılıyor.ben çok memnunum:)

bende özkayaya gidiyorum.yüz ve bacak yaptırmak için gittim.yüzüme baktılar uygun olmadığı için yapmadılar.gerçekten dürüst biryer.bacak yaptırıyorum çokda memnunum.bende batık çoktu.lazer batıklara çok iyi geliyor.devam ediyorum hala :)
lazer sihirli bir değnek arkadaşlar:)

kızılayda özkaya tıp merkezi var.bence orayı düşünebilirsin.önce lazere uygun musun diye bakıyorlar.kesinlikle para tuzağı bir yer değil.doktor kontrolünde yapılıyor.ben çok memnunum:)

bende özkayaya gidiyorum.yüz ve bacak yaptırmak için gittim.yüzüme baktılar uygun olmadığı için yapmadılar.gerçekten dürüst biryer.bacak yaptırıyorum çokda memnunum.bende batık çoktu.lazer batıklara çok iyi geliyor.devam ediyorum hala :)
lazer sihirli bir değnek arkadaşlar:)

85arzu
duygu0609
cansu060
aysun0683

Erkek olmana rağmen kadın olarak işaretle, 4 tane üyelik al ! sonra her yere güvenme de !

Bu ne perhiz ? bu ne lahana turşusu....

arkadasşlar ben tavsıye üzerine kızılay da biltıp polikinligine gittim.kızılayda böle nezih temiz biyer görmem sasırttı açıkçası:) cihazları alexandırte .4.seans nerdeyse yüzde 80 azaldı.şükür param bosyere gitmedi

Ben Ankara'da Estetik Akademi'de yaptırıyorum. Çok memnunum, çalışanlar güler yüzlü,ilgili ve çok büyük bir merkez. Arada bir de cilt bakımı yaptırıyorum tavsiye ederim ;)

ben uzun araştırmalarımdan sonra ankarada nsc klinik ve daylıght da karar kıldım görüşücem.İkisinden birine yaptırıcam.Umarım iyi sonuçlar alırım

araştırmalarım sonucu nihat özkan/özkan tıp merkezi önerilen ve güvenilir bir yere benziyor. burada yaptırmış olan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum. ve hanımlar lütfen güzellik merkezlerinde yaptırmayın şu lazer epilasyonu! tıp merkezleri ve hastanelere yaptırın.

Back