canım ben ametis güzellik salonuna gidiyorum memnunum tavsiye ederim diod lazeri dioddan sasma derim ben tüm vücut yaptırıyorum baya azaldı
bende düşünüyorum ama deriyi yakıyormuş ve çok acıtıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben ametis güzellik salonuna gidiyorum memnunum tavsiye ederim diod lazeri dioddan sasma derim ben tüm vücut yaptırıyorum baya azaldı
kızlar merhaba ben ikinci kez aynı soruyu sorucam lütfeen bana bir cevapp bulun!!! :18: 26 sında ilk kez diode lazer deneyeceğim alt bacağımda. ancak bacağımda bir kaç tane ben var. daha önce doktora gösterdiğimde güneşten koru çok benin var demişti diye o konuda hassasım. bu benleri beyaz kalemle kapatıyorlarmış. o kalemi nereden bulabilirim nasıl bir şey acaba?!?1 bilen duyan lütfeen cevap versiinnnn
zaten onların kalemleri oluyo beyaz renkte- çiziyolar felan
ben bahçeli.de estetikakademiye gidiyorum denizbank.ın karşısında ,orda plastik cerrahlar da var: alabilirler de yani benlerini
böyle bi düşüncen yoksa da mutlaka ya bir dermatolog ya da plastik cerraha sormalısın lazerin benler üzerindeki sıkıntısını
kızılayda özkaya tıp merkezi var.bence orayı düşünebilirsin.önce lazere uygun musun diye bakıyorlar.kesinlikle para tuzağı bir yer değil.doktor kontrolünde yapılıyor.ben çok memnunum:)
bende özkayaya gidiyorum.yüz ve bacak yaptırmak için gittim.yüzüme baktılar uygun olmadığı için yapmadılar.gerçekten dürüst biryer.bacak yaptırıyorum çokda memnunum.bende batık çoktu.lazer batıklara çok iyi geliyor.devam ediyorum hala :)
lazer sihirli bir değnek arkadaşlar:)
ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin