Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence mümkün olduğunca polikliniklere gitmekte fayda var, yani işin başında doktor olması bana güven veriyor :), lazer epilasyon ankara için, tunalıda daylight var orayı tavsiye edebilirim, şurdan incele istersen Özel Daylight Polikliniği- lazer epilasyon, Güzellik Merkezleri,Leke Tedavisi, Botox, Dolgu, Kırışıklık Dolgu, Zayıflama Merkezleri,Fraksiyonel Karbondioksit Lazer, Varis Kılcal Damar Tedavisi Ankaraankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
bence mümkün olduğunca polikliniklere gitmekte fayda var, yani işin başında doktor olması bana güven veriyor :), lazer epilasyon ankara için, tunalıda daylight var orayı tavsiye edebilirim, şurdan incele istersen Özel Daylight Polikliniği- lazer epilasyon, Güzellik Merkezleri,Leke Tedavisi, Botox, Dolgu, Kırışıklık Dolgu, Zayıflama Merkezleri,Fraksiyonel Karbondioksit Lazer, Varis Kılcal Damar Tedavisi Ankara
bir de çayyaolunda mayasante var, hangisi kolayına gelirse tatlım :)
ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
canım ben ametis güzellik salonuna gidiyorum memnunum tavsiye ederim diod lazeri dioddan sasma derim ben tüm vücut yaptırıyorum baya azaldı
teşekkürler :) sen yaptırdın mı burda tunalıda nasıl bir yere doktor yapıyo değil mi bide ne kadar acaba :)
Slm kızlar.
Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım. 1 saat önce bir yerle anlaştım kampanyalı internette araştırma yaparken buldum. Biraz tereddütlüydüm ama çalışanı içimi rahatlattı. Ben genital kol altı ve alt bacak yaptıracağım. 23ünde ilk seansım olacak. Yazarım size durumu inşallah iyi gelir çok umutluyum :)[/QUOT
İptal ettim ben orayı başka bir yere gideceğim oldukça hesaplı şimdiki yer. Sonucu yazarım :)
Nereye gittiğiniz acaba ve ne kadara anaştınız acaba? Bende uygun fiyatlı bir yer araştırması içerisindeyim de.Slm kızlar.
Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım. 1 saat önce bir yerle anlaştım kampanyalı internette araştırma yaparken buldum. Biraz tereddütlüydüm ama çalışanı içimi rahatlattı. Ben genital kol altı ve alt bacak yaptıracağım. 23ünde ilk seansım olacak. Yazarım size durumu inşallah iyi gelir çok umutluyum :)[/QUOT
İptal ettim ben orayı başka bir yere gideceğim oldukça hesaplı şimdiki yer. Sonucu yazarım :)
Ben eski adı mayasante yeni adı nsc klinik olan yere gidiyorum daha 3 seans oldu biraz azalmalar var tabi ama asıl 5.seanstan sonra bariz farklılık olacakmış(inşallah)tüm vücut gidiyorum o yüzden fiyatı biraz fazla.ama genel olarak memnunum diyebilirim
tek seansmi 2000 liraMesaj yazma hakkım yok şu an tüm vücut 2000 lira canım(kol hariç)