• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ankara da lazer epilasyon yaptıranlar buraya

ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin
bence mümkün olduğunca polikliniklere gitmekte fayda var, yani işin başında doktor olması bana güven veriyor :), lazer epilasyon ankara için, tunalıda daylight var orayı tavsiye edebilirim, şurdan incele istersen Özel Daylight Polikliniği- lazer epilasyon, Güzellik Merkezleri,Leke Tedavisi, Botox, Dolgu, Kırışıklık Dolgu, Zayıflama Merkezleri,Fraksiyonel Karbondioksit Lazer, Varis Kılcal Damar Tedavisi Ankara
bir de çayyaolunda mayasante var, hangisi kolayına gelirse tatlım :)

bence mümkün olduğunca polikliniklere gitmekte fayda var, yani işin başında doktor olması bana güven veriyor :), lazer epilasyon ankara için, tunalıda daylight var orayı tavsiye edebilirim, şurdan incele istersen Özel Daylight Polikliniği- lazer epilasyon, Güzellik Merkezleri,Leke Tedavisi, Botox, Dolgu, Kırışıklık Dolgu, Zayıflama Merkezleri,Fraksiyonel Karbondioksit Lazer, Varis Kılcal Damar Tedavisi Ankara
bir de çayyaolunda mayasante var, hangisi kolayına gelirse tatlım :)

teşekkürler :) sen yaptırdın mı burda tunalıda nasıl bir yere doktor yapıyo değil mi bide ne kadar acaba :)

ankarada iyi bir yer önerebilcek biri yok muuuu kızlar yazrdım edin

merhaba arkadaşım bende senin gibi bura ve farklı forum sitelerinden araştırmalarım üzerine tavsiye edilmiş olan yerlere birebir gittim ve sonunda kızılayda lzr epilasyon birimi isimli yerde karar kıldım sebebi tüm cihazlar ellerinde mevcut ve kişinin tüy yapısına göre cihaz öneriyorlar tabi en önemliside fiyat inanılmaz uygun fiyatları şaşırdım doğrusu birazda çok uygun olunca başta tedirgin olmadım değil ama iyiki başlamışım 5 seans oldu tüylerimin yarısından fazlası bitti diyebilirim. internet siteleri var lzrepilasyon diye incelemeni tavsiye ederim.

teşekkürler :) sen yaptırdın mı burda tunalıda nasıl bir yere doktor yapıyo değil mi bide ne kadar acaba :)

Hayatım gideceğin yerin ismine dikkat et, mutlaka poliklinik yazsın. tunalı gayet uygun. cihazları sanırsam diode. kızılayda medilife poliklinik var. alexandrite kullanıyor. En eski köklü yerlerden biri. ucuz olanı daha çok sorgulayın mutlaka bit yeniği bulursunuz

Slm kızlar.

Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım. 1 saat önce bir yerle anlaştım kampanyalı internette araştırma yaparken buldum. Biraz tereddütlüydüm ama çalışanı içimi rahatlattı. Ben genital kol altı ve alt bacak yaptıracağım. 23ünde ilk seansım olacak. Yazarım size durumu inşallah iyi gelir çok umutluyum :)

Slm kızlar.

Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım. 1 saat önce bir yerle anlaştım kampanyalı internette araştırma yaparken buldum. Biraz tereddütlüydüm ama çalışanı içimi rahatlattı. Ben genital kol altı ve alt bacak yaptıracağım. 23ünde ilk seansım olacak. Yazarım size durumu inşallah iyi gelir çok umutluyum :)[/QUOT

İptal ettim ben orayı başka bir yere gideceğim oldukça hesaplı şimdiki yer. Sonucu yazarım :)

Slm kızlar.

Ne zamandır istiyordum lazer uygulamasını ama bir türlü yaptıramamıştım. 1 saat önce bir yerle anlaştım kampanyalı internette araştırma yaparken buldum. Biraz tereddütlüydüm ama çalışanı içimi rahatlattı. Ben genital kol altı ve alt bacak yaptıracağım. 23ünde ilk seansım olacak. Yazarım size durumu inşallah iyi gelir çok umutluyum :)[/QUOT

İptal ettim ben orayı başka bir yere gideceğim oldukça hesaplı şimdiki yer. Sonucu yazarım :)
Nereye gittiğiniz acaba ve ne kadara anaştınız acaba? Bende uygun fiyatlı bir yer araştırması içerisindeyim de.

kızlar selam ben de yeni başlayacağım lazer epilasyon olayına. internetteki fırsat sitelerinden bulduğum bir yere gideceğim. klinik filan değil tabi ki ama fiyatı çok uygundu dayanamadım :25: umarım başıma bir iş gelmez ::44: future akademi diye tunalıda bir yer burası. burasıyla ilgili bir bilgisi olan var mı?

ben de haftaya başlıyacağım lazere gideceğim yere daha önce bi kaç arkadaşım gitti memnun kaldılar tavsiyeyle gidiyorum.bu lazer olayında önemli olan yapan kişiymiş. tüm vücut gidicem. arkadaşlarım memnun olmasına rağmen korkuyorum yinede.her insanın yapısı farklıdır.yakarlar başka bişey olur fln die korkuyorum .ama artk kıl almaktan da bıktım .cesaretim toplayıp gidicem.inşallah sorunsuz bi şekilde bitirebilirim.

Ben eski adı mayasante yeni adı nsc klinik olan yere gidiyorum daha 3 seans oldu biraz azalmalar var tabi ama asıl 5.seanstan sonra bariz farklılık olacakmış(inşallah)tüm vücut gidiyorum o yüzden fiyatı biraz fazla.ama genel olarak memnunum diyebilirim

Ben ilk seans heriona gittim fiyati uygun diye sonra memnun kalmadim dozu dusuk tutuyorlardi simdi tunalida ever-est klinigine gidiyorum memnun kaldim cihazlari daha iyi ndyag cyrosure diye geciyor hem aleksander hem ndyag tek cihazda herion bana aleksde yanarsin ndyag yapalim demisti bitada aleks yapildi kpltukalti ve genital hem ndyag hem aleksle tarandi dozuda yuksekti ben memnun kaldim ins etki gorurum.fiyat digerinden bitaz yuksek ama diger taraf dusuk doz kullandigindan seanslar uzayacak ve daha pahaliya gelecekti

Ben eski adı mayasante yeni adı nsc klinik olan yere gidiyorum daha 3 seans oldu biraz azalmalar var tabi ama asıl 5.seanstan sonra bariz farklılık olacakmış(inşallah)tüm vücut gidiyorum o yüzden fiyatı biraz fazla.ama genel olarak memnunum diyebilirim

benim annem 4-5 yıl kadar önce mayasantede koltuk altı yaptırmıştı ve hala çıkmadı canım o yüzden orası iyi bi yer için rahat olsun. fiyatları hakkında bilgi verebilir misin bana özelden? ben de düşünüyorum orayı da :16:

Back