- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
Muayane ücreti ne kadar acaba?Basladinizmi bilmiyorum.Ben Esra Cabuk Comerte gidiyorum.Kardesimde orda dogum ve kontrollerini yaptirmisti.Tedavilerdede basari orani yuksek biliyorum takip ederim genelde. Sizde bi arastirin isterseniz ben hamileyim darisi basiniza insallah
Merhabalar, bu topic i actiktan 1 ay sonra haziran ayında hamile kaldimBasladinizmi bilmiyorum.Ben Esra Cabuk Comerte gidiyorum.Kardesimde orda dogum ve kontrollerini yaptirmisti.Tedavilerdede basari orani yuksek biliyorum takip ederim genelde. Sizde bi arastirin isterseniz ben hamileyim darisi basiniza insallah
Aaa çok tebriklerMerhabalar, bu topic i actiktan 1 ay sonra haziran ayında hamile kaldimçok.sukur yolunda her şey, mesajınız için.teşekkür ederim. Inşallah sağlıcakla ilerler süreciniz
Teşekkür ederimAaa çok tebrikler
Hayirli olsun cok sevindim insllah sizinde Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Merhabalar, bu topic i actiktan 1 ay sonra haziran ayında hamile kaldimçok.sukur yolunda her şey, mesajınız için.teşekkür ederim. Inşallah sağlıcakla ilerler süreciniz
Ah kuzum. Hayat insanı bi mutlu bi hüzünlü kılıyor. 15 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Bebegimin kalbi hastaymış. Dayanamadı. Yeni yeni toparlanıyorum ama evlat acısı yakti yikti beni... allah kimseye yasatmasin.Hayirli olsun cok sevindim insllah sizinde Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Cok uzuldum ben pek giremiyorum buraya bu aralar gerci hicbisey yapamiyorum.Allah sabir versin insallah saglikli bir bebek nasip etsin.Ah kuzum. Hayat insanı bi mutlu bi hüzünlü kılıyor. 15 gün önce gebeliğim sonlandırıldı. Bebegimin kalbi hastaymış. Dayanamadı. Yeni yeni toparlanıyorum ama evlat acısı yakti yikti beni... allah kimseye yasatmasin.
Teşekkür ederim Allah razı olsun, siz de sağ salim bebeginize kavuşunCok uzuldum ben pek giremiyorum buraya bu aralar gerci hicbisey yapamiyorum.Allah sabir versin insallah saglikli bir bebek nasip etsin.
Amin insallah herseyin en hayirlisi olsun.Teşekkür ederim Allah razı olsun, siz de sağ salim bebeginize kavuşun