ANKARA da iyi ve güvenilir bir terziye ihtiyacım var !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
Arkadaslar merhaba bana elbise - abiya annemede takım elbise ve etek diktirecegiz.Fakat Ankarada güvenilir bir yer bilm,yoruz modeli yanımızda götürüp gösterdigimizin aynısını yapabilcek kapasitede cok iyi ve güvenilir bir terziye ihtiyacımız var tanıdıgınız ya da bıldıgınız varsa yardımcı olursanız cok sevınırım...

Annemin terzisi var Sincan tarafında karı koca çalışıyorlar.Annem memnun isterseniz adresini telefonunu öğreneyim.

sincan bana cok uzak ama yinede giderim valla ögrenirsen cok iyi olur cok ihtiyacım var gercekten

Kusura bakma nolur kac gündür cevap beklediğimden yazamadim.Herkeste Ramazan telaşı var ilgilenememislerhic degilse telefonunu alıp yazacağım inşallah.Anneme de uzak Sincan ama babamin işyeri orada.Aksaklığın sebebi de bu zaten.

olsun canım ne demek eger ögrenınce yazarsan cok sevınırım gercekten ya da sen adını bılıyorsan terzının semt mahalle fılan ben bulurum orayı cok tesekkür ederım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…