• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da iyi bir Cerrah aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi daff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
muhitdin eski tek önerebileceğim isim.ücretsiz konsültasyona alıyor.detaylı anlatıyor sadece doğruları.sonuçları mükemmel.fiyata gelince hayatın boyunca taşıyacağın bir durum.dolayısyla piyasadaki ortalama plastik cerrahi fiyatını verirse hiç tereddüt etmeden ameliyat olabileceğin bir doktor. umarım henüz ameliyat yaptırmamışsındır.mutlaka onun fikrini almanı tavsiye ederim.
Ben Ankara da Plastik cerrah olarak Dr. Diren Çelik diyorum. Kuzenimin meme ameliyatını yaptı. İnanılmaz memnunuz. Çok büyük olmasından dolayı sırt ağrıları fazlalaşmıştı. İş hayatını olumsuz yönde etkiliyordu. şu an çok memnun kont. düzenli olarak gidiyor. Çok ama çok memnun, ben de burun ameliyatımı ona yaptıracağım.. Tavsiye olunur.

Ben Ankara da Plastik cerrah olarak Dr. Diren Çelik diyorum. Kuzenimin meme ameliyatını yaptı. İnanılmaz memnunuz. Çok büyük olmasından dolayı sırt ağrıları fazlalaşmıştı. İş hayatını olumsuz yönde etkiliyordu. şu an çok memnun kont. düzenli olarak gidiyor. Çok ama çok memnun, ben de burun ameliyatımı ona yaptıracağım.. Tavsiye olunur.
canım resimlerini görebilir miyim , eklersen sevinirim tşkler:)

muhitdin eski tek önerebileceğim isim.ücretsiz konsültasyona alıyor.detaylı anlatıyor sadece doğruları.sonuçları mükemmel.fiyata gelince hayatın boyunca taşıyacağın bir durum.dolayısyla piyasadaki ortalama plastik cerrahi fiyatını verirse hiç tereddüt etmeden ameliyat olabileceğin bir doktor. umarım henüz ameliyat yaptırmamışsındır.mutlaka onun fikrini almanı tavsiye ederim.
Siz ameliyat oldunuz mu Muhitdin Bey'e? Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok tedirginim.

nisan mayıs düşünüyorum eşim oldu resim atmayı denedim size, bilmiyorum başarılı oldu mu?

Siz ameliyat oldunuz mu Muhitdin Bey'e? Ben de burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama çok tedirginim.
ameliyat öncesi çok normal tedirginlik ama onunla inanın herşey yolunda gidecek istediğiniz sonucu alacaksınız adım gibi eminim burun estetiğini kişiye özel yapmak hakkını vermek zordur.hocanın ameliyatlarını gördük konuştuk karar verdik . Allaha şükür istediği gibi oldu eşimin burnu. İnşallah bazı kadın hastalıkları sorunlarımı halledince ben de yaptıracağım.eşim gibi burnumda hem fonksiyonel ve hem de estetik açıdan sorun var.Sonuç: Muhitdin hoca estetikte başvurabileceğim yegane doktordur.

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:KK9:

resimlerini merak ediyorum..benide eklermisin..

Back