• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da iyi bir Cerrah aryorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi daff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
19
0
86
Ankara
slm kızlar,ben burun ucu ameliyatı olmak istiyorum. ankarada önerebileceğiniz bi doktor var mı?
ameliyat olan arkadaşlarda beni bilgilendirirse çok sevinirim.

onep zühtü demir diyorum annem ameliyat oldu 1 hafta kadar önce gayet memnun fakat alçı kocaman maske gibi,bide morluk şişlik çok oldu ama şekil mükemmel çok prof.doktorlar

ben kendi doktorumu tavsiye ederim HAcettepe hast. Tunç Şafak...hihoyyyt

ben kendi doktorumu tavsiye ederim HAcettepe hast. Tunç Şafak...hihoyyyt

yasamox tunç şafak benimde ankarada düşündüğüm isimlerden biri burda bir iki tane sonuç gördüm onun yaptığı ameliyatlardan çok hoş görünüyordu... sen kendi burnundan ve sonuçtan biraz bahsedermisin ve sakıncası yoksa resimlerini bizimle paylaşabilirmisin burdan paylaşmak istemezsen mail atabilirnisin yani sakıncası yoksa tabi... bide ameliyat kaarar vermeden önce daha önce yaptığı ameliyatların resimlerini görmüşmüydün genelde tunç şafakın çok fazla bir değişiklik yapmadığı sonucun eskisinden farklı olmadığı bu yüzden menun olmadığını söyleyenler var senin burnun nasıl biraz bahsedersen çokkk sevinirim şimdiden çokk saol

Tunç beyi ben tanıdıgım vasıtasıyla buldum canım.. yok bende ciddi fark var eskidenyuzumde bir köprü taşıyordum resmen -tatlicadiarzu-
gayet naturel ve guzel bir burnum oldu . kendine cok hakim huzurlu bir insan bende derin bir anxiete hastalığı var -endişe- ve tabii panik atak ona ramen o derece guven verdi ki gayet kuzu kuzu oldum ameliyatımı.sırnaşık şey

Herkes çok beğendi hatta ilk kez profilden resimlerimi çektirip odama astım. Güzel yapıyor resimlerimi koyacağım en yakn zamanda aslında ben gün gün resim cektim onları koysam herkese faydam olur belki ... bir admin yardım ederse ameliyat oncesi ameliyat 1saat sonra 1gun...7 gun sonra diye her gun için fotom var

YasamoX çokkkkkkkkk teşekkür ederim inan ameliyat öncesi, ve sonrası fotolarını bizimle paylaşırsan çok yardımcı olmuş olursun... şimdiden çokk teşekkür ediyorum aslında bendede kaygı düzeyi yüksek bir insanım oyüzden doktor konusunda hassas olmaya çalışıyorum tekrar çokk saol

aaa bide bir soru sormak istiyorum ameliyat sonrası kaç gün içinde normal hayatına dönebildin benim 9 gün iznim var ve 10. gün iş başında olmam gerekecek sence işe gidebilcek düzeye gelirmiyim 9 günde tekrar saol

Valla ben 5 gunde gayet iyiydim bilg. basına oturup ceviri yapmaya basladım canım

YasamoX seni bulmuşken aklıma ne gelirse soruyorum kusuruma bakma:) tunç hoca sana daha önce ameliyat ettiği hastalarının fotoğraflarını gösterdimi aklımda göstermiyomuş prensip olarak gibi bişey kalmıştı bide arkadaşın vasıtasıyla kendisine ameliyat olamaya karar verdiğini söylemişsin arkadaşının burnu ve ameliyat sonrası kontrollerle başka hastasıyla karşılaştınmı onların burunları nasıl görünüyodu??

Canımcım burun dizaynı gostermiyor ancak pansumanda 10 kişi karsılastık hepsi birbirinden güzeldi ne yalan söyliyeyim :1closedeyes:
Çok iyi bir heykeltraş aynı zamanda
Sor canım istediğini..
benim arkadasım ameliyat olmadı arkadasım genel cerrah :) kankardeşim daha doğrusu ve o bana şunu dedi adam soğuk adam resim göstermez ama inan bana genel cerrah olarak (doçent) ben olsam bu adamdan başkasına gitmem.işi biliyor ! ve evet güzel oldu ...
ama işte benim bunyem yuzunden kıkırdak buyumesi oldu.. ah annecim ah ne vardı kücükken o kadar süt içirecek fisfisfis
Revsion ameliyatı olacaım diğer pansumanda tanıştığım kimse de sorun çıkmamış. 2 ayrı doktora da sordum. Bünyem yapmış doktor hatası bulamadılar...yerimseniben

çokk saol canım.... bide resimleriie görebilsem çok mutlu olucam benden başka merak eden yok galiba özel msj ayarların kapalı mail adresimi yollasam bana son halini mail atsan nasıl olur diycem ama resimlerini nasıl görebilirim canım ya.... bu arada sana tekrar çokk geçmiş olsun

evet evet bende merak ediyorumm, sen bizim adımıza sordun die susuodukk :D

ok ozman ben kimsenin sesi çıkayınca benden başka ilgilenen yok sandım pardon kızlar:) yasamox yakın bi zamanda bi operasyon geçirceksin biliyorum senin için zor olabilir ama fotolarını uygun bi zamanda eklersen çok memnun oluruz

Güzellerim pazartesi 8:00de ameliyatım... iyileşir iyileşmez buraya bir rhinoplasti gunluğu yapacaım. önce ameliyattan hemen sonra 1.gun 2.gun 7.gun gibi fotolar koyacağım sanırım herkese yardımcı olur :) ve tabii revision günlüğü :) :lepi:

ayy cnmm ne iyii olurr, cok sagoll, bu arada insallah her sey yolunda giderr, dualarımız seninlee...

Güzellerim pazartesi 8:00de ameliyatım... iyileşir iyileşmez buraya bir rhinoplasti gunluğu yapacaım. önce ameliyattan hemen sonra 1.gun 2.gun 7.gun gibi fotolar koyacağım sanırım herkese yardımcı olur :) ve tabii revision günlüğü :) :lepi:

yasamoX gerçekten harika olur hatta bu süper bişey olur:)çok çok teşekkürler.......... umarım pazartesi günü herşey yolunda gider iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle..

a.s. çok iyi düşünmüşsün canım çok teşekkürler Şeniz

Back