• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara da göğüs estetiği için en iyi doktor ve fiyatları

Canım dr un devlette mi özel de mi? İsmi ne acaba sevinirim aslında tek bir dr la sınırlı kalmamak lazım en doğru kararı verebilmek için
özelde siz ankdamısnız hani reklam olrak algılanmasını istemem ama yardımcı olmak amaçlı zor işler cunku anlayabiliorum atilla kurtay ismi netten bakablrsiniz

Merhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)

Merhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)

Cnm mrba bende ankaradayim dr arastiriyorum gurcan aslani dusunuyrum acaba haldun beye ne kadar odedin meme dokun varmiydi ?? bebek emzirdinmi ?? Ben 2 cocuk emzirdim meme dokum genisledi 350 den asagi istemiyorum :(

Cnm mrba bende ankaradayim dr arastiriyorum gurcan aslani dusunuyrum acaba haldun beye ne kadar odedin meme dokun varmiydi ?? bebek emzirdinmi ?? Ben 2 cocuk emzirdim meme dokum genisledi 350 den asagi istemiyorum :KK43:
Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.

Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.

Ücretide sormustum cnm ne kadar odedin bu benim icin cok onemli 2 operasyon olacagim tesekkkurler

ayh ben de 1,5 ay sonra olcam haldun hocaya ameliyat :KK45: nasıl geçti ameliyatın ve sürecin bilgi verebilir misin bana biraz?

Back
X