özelde siz ankdamısnız hani reklam olrak algılanmasını istemem ama yardımcı olmak amaçlı zor işler cunku anlayabiliorum atilla kurtay ismi netten bakablrsinizCanım dr un devlette mi özel de mi? İsmi ne acaba sevinirim aslında tek bir dr la sınırlı kalmamak lazım en doğru kararı verebilmek için
Neden Atilla kurtay?özelde siz ankdamısnız hani reklam olrak algılanmasını istemem ama yardımcı olmak amaçlı zor işler cunku anlayabiliorum atilla kurtay ismi netten bakablrsiniz
Merhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)
Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.Cnm mrba bende ankaradayim dr arastiriyorum gurcan aslani dusunuyrum acaba haldun beye ne kadar odedin meme dokun varmiydi ?? bebek emzirdinmi ?? Ben 2 cocuk emzirdim meme dokum genisledi 350 den asagi istemiyorum
Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.
7500 tl ödedimÜcretide sormustum cnm ne kadar odedin bu benim icin cok onemli 2 operasyon olacagim tesekkkurler
ayh ben de 1,5 ay sonra olcam haldun hocaya ameliyatMerhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)
Ilk 3 gün yogun ağrım oldu daha sonra 1 2 hafta icinde normal hayatima geri döndüm hicbi sıkıntı yaşamadım canimayh ben de 1,5 ay sonra olcam haldun hocaya ameliyatnasıl geçti ameliyatın ve sürecin bilgi verebilir misin bana biraz?
çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. medicanada mı oldun ameliyatı? bir de drenlerin ne zaman çıktı?Ilk 3 gün yogun ağrım oldu daha sonra 1 2 hafta icinde normal hayatima geri döndüm hicbi sıkıntı yaşamadım canim
Liv hospitalda oldum dren takilmadi banaçok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. medicanada mı oldun ameliyatı? bir de drenlerin ne zaman çıktı?
ayh artık rüyalarımda ameliyat oluyorum resmenLiv hospitalda oldum dren takilmadi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?