özelde siz ankdamısnız hani reklam olrak algılanmasını istemem ama yardımcı olmak amaçlı zor işler cunku anlayabiliorum atilla kurtay ismi netten bakablrsinizCanım dr un devlette mi özel de mi? İsmi ne acaba sevinirim aslında tek bir dr la sınırlı kalmamak lazım en doğru kararı verebilmek için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankara da göğüs estetiği için en iyi doktor ve fiyatları
- Konu Sahibi evidence
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2015
- 28
- 10
- 38
- 34
Neden Atilla kurtay?özelde siz ankdamısnız hani reklam olrak algılanmasını istemem ama yardımcı olmak amaçlı zor işler cunku anlayabiliorum atilla kurtay ismi netten bakablrsiniz
Merhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)
Cnm mrba bende ankaradayim dr arastiriyorum gurcan aslani dusunuyrum acaba haldun beye ne kadar odedin meme dokun varmiydi ?? bebek emzirdinmi ?? Ben 2 cocuk emzirdim meme dokum genisledi 350 den asagi istemiyorum
Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.Cnm mrba bende ankaradayim dr arastiriyorum gurcan aslani dusunuyrum acaba haldun beye ne kadar odedin meme dokun varmiydi ?? bebek emzirdinmi ?? Ben 2 cocuk emzirdim meme dokum genisledi 350 den asagi istemiyorum
Meme dokum yetersizdi. Tüberöz meme dedikleri meme ucumdan aşağısı yoktu. çocuk emzirmedim. bana olabilecek en büyüğü 330 cc çünkü memem kaldırmayacaktı.
Ücretide sormustum cnm ne kadar odedin bu benim icin cok onemli 2 operasyon olacagim tesekkkurler
7500 tl ödedimÜcretide sormustum cnm ne kadar odedin bu benim icin cok onemli 2 operasyon olacagim tesekkkurler
- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
ayh ben de 1,5 ay sonra olcam haldun hocaya ameliyat nasıl geçti ameliyatın ve sürecin bilgi verebilir misin bana biraz?Merhaba ben Ankara'da Dr. Haldun Kamburoğlu'na 1.5 ay önce ameliyat oldum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Haldun bey gece gündüz bütün sorularımı yanıtladı ve çok ilgilendi. 330 cc meme altı kesisi damla protez yaptırdım tam istediğim boyutta ve her şey yolunda :)
Ilk 3 gün yogun ağrım oldu daha sonra 1 2 hafta icinde normal hayatima geri döndüm hicbi sıkıntı yaşamadım canimayh ben de 1,5 ay sonra olcam haldun hocaya ameliyat nasıl geçti ameliyatın ve sürecin bilgi verebilir misin bana biraz?
- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. medicanada mı oldun ameliyatı? bir de drenlerin ne zaman çıktı?Ilk 3 gün yogun ağrım oldu daha sonra 1 2 hafta icinde normal hayatima geri döndüm hicbi sıkıntı yaşamadım canim
Liv hospitalda oldum dren takilmadi banaçok geçmiş olsun ve hayırlı olsun. medicanada mı oldun ameliyatı? bir de drenlerin ne zaman çıktı?
- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
ayh artık rüyalarımda ameliyat oluyorum resmen dren olayından korkuyorum en çok ne güzel takılmamış sana. resim paylaştın mı sakıncası yoksa görmek isterim.benim de var ama ameliyat öncesi malumLiv hospitalda oldum dren takilmadi bana