ankara da göğüs estetiği için en iyi doktor ve fiyatları

evidence

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
13
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar;önümüzdeki yıl evlenicem ve bir an önce ameliyat olmak istiyorum.ankara da yaşıyorum ve iyi bir doktor arıyorum.daha önce yaptırmış olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

canım ben ankarada oldum zühtü demire ..2seneyi gecti 300cc mentor takıldı dual planda yapıldı bana kas altı kas üstü yani yumuşaklığı görünüşü cok doğal kendi gögüsüm gibi ben cok memnun kaldım.tavsiye ederim sanada

canım bende bugun zuhtu beyle görüşmeye gittim.300 cc yaklaşık protez takılcak.Sana damla mı yuvarlak mı takıldı.Bir de buyuklugu nasıl sarkma ve küçülme oldu mu

tatlım teşekkür ederim.Açıkçası biraz korkuyorum.1.5 yıl içinde çocuk planım var ve çocuk olduktan sonra yaptırmak daha mı mantıklıdır acaba diye düşünmüyor değilim?Senin çocuğun varmı.?Göğüslerimi inanılmaz kafaya taktım,sırf onun için gidip apex breast guava diye bir ilaç aldım birsürü para verdim,hiçbir şekilde işe yaramıyo.1gr bile değişmedi.Büyüme olmazsa para iade diyolar ama onuda yapmıyolar;yani mecburen meme estetiği yaptırcm

canım tabi cocuk olduktan sonra daha mantıklı ama 1sene emzirme 1 senede öyle 2 sene sen 3 sene ancak yaptırırsın.benim kızım 16 yşda canım ben 3 seneyi gecti ameliyat olalı yani sen şimdi kafaya taktıysan hemen ol derim.ama yok cocuktan sonra dersen 2 sene zaten olamazsın ...o ilaçları zamanında bende aldım bi halta yaramıyor hepsi yalan tek cagreyi protezde buldum oldum cokta memnun kaldım sanki hep böyleymiş gibi cok doğal

benimki daha cok yeni tunc safak 1 haziranda oldum oneri yapacak kadar zaman sayilmaz herhalde ama bi cok kisiden burun ameliyati olarak iyi oldugunu duydugum icin gittim.. evlilik ve cocuk planin varsa yakin zamanda bencede cocuktan sonrasina birakmalisin karar senin tabiiki yinede...

inanılmaz derecede kafayı takmış bulunuyorum.Erkekler benim kadar kadın göğüslerine bakmıyorlardır, o kadar yani:)3-4 yıl daha beklemek istemiyorum.sadece cocuk olduktan sonra durum cok mu kötü oluyo yoksa biraz sarkıyomu onu merak ettm.Destekli sütyenlerden bıktım artık.Peki canm Zühtü Demir'in burun estetiği için çok ii olduğu söyleniyor.Meme estetiğinde de iyi mi gerçekten?Sana korkuların konusunda nasıl yardımcı oldu,seni rahatlattı mı,ameliyat sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşadınmı,yaşadıysan dr bu konuda nasıl yaklaştı bide toplamda ne kadar ücret ödedin:)?soru olayını biraz abartmış olabilirm ama gercekten yardıma ihtiyacım var.Teşekkür ettim şimdiden bye:)

Ozaman hayırlı olsun umarım istediğn şekilde göğüslere sahip olursn.Ben damla yaptırmayı düşünüyrm.Sen ne yaptırdn,boyutunu,markasını kısacası deneyimlerini benmle paylaşımısın:)

Ozaman hayırlı olsun umarım istediğn şekilde göğüslere sahip olursn.Ben damla yaptırmayı düşünüyrm.Sen ne yaptırdn,boyutunu,markasını kısacası deneyimlerini benmle paylaşımısın:)

tabikii canim doktorum mentor marka ile calisiyor oldugundan mentor kullanildi. 3oo cc takildi.. 2. gun yogun acilarimla beraber doktoru arayip daha kucuk boyunu taksaydik keske zorlamasaydik bu kadar dedim.. nerdeyse dumduzden bu hale gelince fazlasi ile geriliyorsun :)
doktoruma allergenin natrelle hakkinda duydugum seyi sormak istedim ama baska marka ile calismiyoruz bilmiyorum cevabindan sonra kalakaldim :)
Doktorun belli miydi bilmiyorum ama Ferruh bingule gorusursen sorabilirsin ona.. silikonun disi daha sert icindeki jeli daha yumusak dogal gogus kivamina daha yakin formda olanlari varmis ya da natrelle hepsi o tarzdamiymis bilmiyorum ama kk`de gormustum arastirabilirsin... fda onayli olanlari tercih etmenizdede yarar var 3 markada var bu onay mentor-natrelle- nagor ... diger urunler kendi garantilerini veriyorlar bi sorun olursa 1o yil icinde degistiririz diye ama bu 3 urun sorun olmaz 3o yil garantisii veriyor.. diger urunler bi hayli uygun fiyatli aklinizda bu detaylarda bulunsun

Peki 1 hafta sonunda hislerin neler,gerçekten istediğin gibi oldumu?Kas altı yaptırdın ozaman sen acı çektiğine göre.Senin adına çooook sevindim çünkü bende neredeyse dümdüze yakın gögüslere sahibimHala tam cesaretimi toplamış değilim...Tunç Bey özel muayenehanesinde mi yaptı ameliyatı yoksa hastanede mi?Onu seçme sebebin neydi?Bide toplamda ne kadar ödeme yaptın?:))

yuvarlak taktirmisim gibi suanda umarim boyle kalmaz dusuncesindeyim hos kalmayacak :)
iyilesiyor dikislerimde tatli tatli kasinmalar var kollarimi kaldirabilir duruma geldigimde ameliyat sonrasi sutyeni cikartip derin v dekolte giyip giyip ablamin yanina gelip 'bundan sonra hep boyle giyinecegim' deyip mutlu mutlu takildim ilk isim o oldu :)
Parayi topladiysan cesarette sorun yok yanina birisini alip gorusmeler yapacaksin
-tunc bey muayene ucreti 25o lira aliyor. hastane ortaminda yapiyor.. babacan tavirli biri. daha once ameliyat olmus birisinin yonlendirmesi ile gittik fiyat biraz torpilli idi ama normalde 5ooo`e yapiyor olmasi lazim hersey dahil fiyat.. damla-yuvarlak farki -+5oo etkiler . ama daha oncede dedigim gibi cocuk fikri varsa yakin zamanda yaptirma..

Ben burun için Volkan Tayfur ile görüşmeye gittiğimde hastalarının çoğunun ona silikon taktırıp kontrole geldiklerini ve memnun olduklarını gözlemlemiştim, onu da araştırabilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…