iseka msn adresını nasıl alıcam:S ayrıca resımlerını gormem mumkun mu??
Tuğbacım ben estetik ameliyatı olalı bugün 26 gün oldu.Reha Yavuzer hakkında hep olumlu şeyler duydum;ancak kendim Nebil Bozdoğana oldum.Doktrumdan memnun kaldım.Daha fazla bilgi istersen yaz bana.
iseka ameliyat olali fazla olmamis canim gecmis olsun eger mumkunse bend egorebilirmiyim resmini
teyzem oldu.ama estetık ıcın deıl kemık vardı nefes alamıyordu.olmusken bıraz duzelttırmıs.cok bır sıkıntı cekmemıs.
En fazla 10 gün sıkıntı çekiyorsunuz.Tamponlar ve alçı çıktıktan sonra, hem sağlığınıza kavuşup hemde güzel bi burun şekline sahip olduğunuzu görünce çekilen tüm acılar unutuluyor sanki.Burun kemiği kırılması olayı korkutmasın sizi.
güvenilir bir cerrah tarafından yapıldıktan sonra hiç problem diil.Benimde burun kemiğim kırılıp yeniden şekillendirildi ve içinde de daha önce kırılmış olması nedeniyle epey problem vardı.Kesinlikle rahat olun.
Ayrıca estetik konusunda kbb uzmanını önermem.Daha öncede bahsetmiştim septoplasti operasyonu plastik cerrahların işi.Çevremde kbb doktoruna ameliyat yaptırıp memnun olmayan sonrada plastik cerraha giden çok kişi var.
Sevgiler
CNM YAA SENİN ADINA ÜZÜLDÜM BENDE ARŞTIYORUMREHA BEYİ VE FERRUH BİNGÜLÜ KARAR VEREMEDİM SEN KARAR VERDİNMİ :)Merhaba,
Ben de gecen temmuzda hacettepedeki bir profesore ameliyat oldum.Benim burnum estetik açıdan bariz bir görüntüde değildi ama benim hoşuma gitmeyen yerleri vardı bir de nefes alma problemim vardı.Ameliyat geçeli 6 ay olmak üzere ama ben burnumdan yine memnun değilim.Ameliyatıma da 7 milyara yakın para verdim.Büyük ihtimalle revizyon ameliyatı olacağım.Ama şimdi de doktora güven mesele benim için.Çünkü benim ameliyat olduğum doktor da beğenilen bir doktordu.Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.Reha Yavuzer'e ameliyat olan arkadaşlar var mı? Onun adınına sıkça telefuz ediyorlar.
EMEL MERHABA SEN KİME AMELİYAT OLMUŞTUN CNM YAAAfisfisfisEn fazla 10 gün sıkıntı çekiyorsunuz.Tamponlar ve alçı çıktıktan sonra, hem sağlığınıza kavuşup hemde güzel bi burun şekline sahip olduğunuzu görünce çekilen tüm acılar unutuluyor sanki.Burun kemiği kırılması olayı korkutmasın sizi.
güvenilir bir cerrah tarafından yapıldıktan sonra hiç problem diil.Benimde burun kemiğim kırılıp yeniden şekillendirildi ve içinde de daha önce kırılmış olması nedeniyle epey problem vardı.Kesinlikle rahat olun.
Ayrıca estetik konusunda kbb uzmanını önermem.Daha öncede bahsetmiştim septoplasti operasyonu plastik cerrahların işi.Çevremde kbb doktoruna ameliyat yaptırıp memnun olmayan sonrada plastik cerraha giden çok kişi var.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?