canım ben de çok araştırdım ankarada doktor hatta öncesinde devlet mi özel mi çok araştırdım. ama şunu gördüm özeldeki bütün doktorlar güler yüzlü, çok ilgili, reklam peşinde, sürekli instagramdan fotoğraf paylaşıp yazı paylaşıp adını duyurma derdinde. ha kendini çok özel hissediyosun doktora güveniyorsun 7 24 ulaşabiliyorsun.
o yüzden sana tavsiyem hastaneyi araştır madem sigortan da varmış istediğin hastaneye gidebilirsin, ancak bazen hastanelerin bir anda sigorta anlaşması bitiyor, o yüzden a sınıfı hastaneleri tercih edebilirsin. evine yakınlığı, ulaşım durumu vs bunları gözetmelisin.
hastane özelinde de konuşmamı istersen ankaradaki özel hastanelerin 6-7 tanesini gezmiş doğum odalarına bakmış çalışanlarıyla görüşmüş biri olarak kesinlikle de lösanteyi öneririm. benim evimden temiz bir hastane diyebilirim. Lösemili çocukların tedavisi için kurulmuş bir hastane olduğu için sanırım kurum kültürü olarak hijyene çok önem veriyolar. Koru çok kalabalık oluyor, bana abartılmış bir hastane olarak geliyor. Acıbadem kalitesini zaten belli ediyor. Memorial, medicalpark, medicana bu hastaneler de kaliteli hastanelerdir, kurumsal, karşınızda muhattap bulabilirsiniz.
Ama doktor dediğim gibi, bir kaç istisna elbette vardır asık suratlı sert vs. ama geneli hep güler yüzlü ilgili doktorlar, çünkü işleri artık bu olmuş, güler yüzde yarışır hale gelmişler, hastalara canım kuzum diye hitap etmek meslek jargonu olmuş.
Hepinizin çok güzel doğumları olsun <3