• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da ders ve spor arkadaşı

sweetheart96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
56
5
1
28
Kızlar geçen sene kendimi arkadaşlarımdan soyutladım biraz ve dogal olarak da aram acıldı suandaki arkadaşlarımdan da tam kafa yapıma uyan biri yok birlikte gezip dertleşip ders çalısabileceğim arkadas arıyorum Ankara da olup da tanışmak isteyen var mı yaşıtlarım özellikle 20 yaşındayım

Birlikte ders çalışalım yürüyüş yapalım vebenzeri hanımlar lokali var bahçeli de öğrenciler için ücretsiz spor için ideal normalde kampüs içinde gidiyorum spora birlikte bahçelidekine gidebiliriz

Arkadaslar merhaba Yeni uyeyim Esimin gorevi nedeniyle Ankaradayiz cocuklarim okuldayken haftaici hergun kurtulus parkinda Spor yapiyorum oraya yakin olan ve Spor Yapmak isteyenlerle birlikte Spor Yapmak daha keyifli olur sanirim

Kızlar geçen sene kendimi arkadaşlarımdan soyutladım biraz ve dogal olarak da aram acıldı suandaki arkadaşlarımdan da tam kafa yapıma uyan biri yok birlikte gezip dertleşip ders çalısabileceğim arkadas arıyorum Ankara da olup da tanışmak isteyen var mı yaşıtlarım özellikle 20 yaşındayım
Merhaba bende aynı durumdayım bi rkadaşım bile yok çevremde

buradan çok zor bulabilmeniz kim nasıl güvensin ama önerim eğer spora yazılırsanız grup derleri falan olan bir yere yazılın oradan bulabilirsiniz arkadaş :)

Birlikte ders calisacaginiz kisiyi okulunuzdan bolumunuzden bulmaniz daha kolay olmaz mi? Simdi burdan biri ciksa bile sen muhendislik okuyorsundur o tarih. Ne calisacaksiniz?

Buradan hic gormediginiz insanlarla iyi arkadaslik kurabileceginize inaniyorsunuz ancak cevrenizdekiler kafaniza uymuyor. Bu sekilde arkadas bulmak hem daha zor hem de riskli. Acikcasi fazlaca da ilginc geldi. Her gun gorup sohbet ettiginiz insanlarla sanimiyette sorun yasiyorsunuz ama buradakilerle yakin olabileceginizi dusunuyorsunuz. Kendini soyutlayip arkadassiz birakan sizsiniz

Buradan hic gormediginiz insanlarla iyi arkadaslik kurabileceginize inaniyorsunuz ancak cevrenizdekiler kafaniza uymuyor. Bu sekilde arkadas bulmak hem daha zor hem de riskli. Acikcasi fazlaca da ilginc geldi. Her gun gorup sohbet ettiginiz insanlarla sanimiyette sorun yasiyorsunuz ama buradakilerle yakin olabileceginizi dusunuyorsunuz. Kendini soyutlayip arkadassiz birakan sizsiniz
mantıklı aslında :) napiyim buraya derdimi açayım dedim

Nerede oturuyorsunuz?

Back
X