Ankara da burun estetiği için doktor tavsiyesi

siimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
24
6
1
Herkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Konu başlığı varsada göremedim.

Ankara'da revizyon burun ameliyatı için doktor tavsiyesine çok ihtiyacım var.

Dr Ali Kavuzlu ve Dr Serdar Başer ile görüştüm, ameliyat olup memnun kalan yada memnuniyetsiz olan deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

Aynı şekilde bende bu dönem araştırmadayım ali kavuzlu, mesut kaya, hakan soygür var aklımda şuanlık görüşmeye henüz gidemedim sen gittin mi

Merhaba ben de arayıştayım sizin problem neydi

Aynı şekilde bende bu dönem araştırmadayım ali kavuzlu, mesut kaya, hakan soygür var aklımda şuanlık görüşmeye henüz gidemedim sen gittin mi
Dr. Mesut Kaya ya daha önce iki arkadaşım ameliyat oldu ikiside revizyon ameliyattı çok memnun kaldılar. İlk onunla görüştüm, bel fıtığı olduğunu ameliyatı yapamayacağını yazdı ve Ali Kavuzluya yönlendirdi. Ali Kavuzluda çok yüksek bir tutar yazdı. Şimdi doktor arıyorum.
Hakan Soygür ise hiç duymadım onuda araştırayım.

Oğlum için araştırıyorum ben, daha önce burundaki kırıktan dolayı ameliyat oldu bu ameliyatta ise Kaburgadan kıkırdak almak gerekiyormuş. O yüzden revizyon ameliyatta deneyimli biri olması önemli.
Merhaba ben de arayıştayım sizin problem neydi

Oğlum için araştırıyorum ben, daha önce burundaki kırıktan dolayı ameliyat oldu bu ameliyatta ise Kaburgadan kıkırdak almak gerekiyormuş. O yüzden revizyon ameliyatta deneyimli biri olması önemli.
Benim de aynı şekilde kaburgadan kıkırdak gerekecek burnum çok kalkık. Ali kavuzlu size ne fiyat verdi acaba? Özelden yazabilirseniz çok sevinirim

Bugün aklımdaki çoğu doktoru eledim hakan soygür ve vedat taş kaldı kafamda hiç ameliyat olan tanıdığınız var mı?

Bugün aklımdaki çoğu doktoru eledim hakan soygür ve vedat taş kaldı kafamda hiç ameliyat olan tanıdığınız var mı?
Merhaba. Ben Vedat beye ameliyat oldum Aralık ayında. Ben cok memnunum burnumun su anki seklinden. Kendisi de ilgili bir doktor.

Merhaba Vedat beye revizyon için gitmek istiyorum fiyatları nasıl acaba?

merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi doktora onu sormak istedim

Merhaba, Dr. Mesut Kaya revizyon için ortalama ne kadar dedi?

Bize fiyat söylemedi. Bel fıtığı olduğunu uzun süre ayakta duramadığını ameliyatı yapamayacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…