Merhaba ben de arayıştayım sizin problem neydiHerkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Konu başlığı varsada göremedim.
Ankara'da revizyon burun ameliyatı için doktor tavsiyesine çok ihtiyacım var.
Dr Ali Kavuzlu ve Dr Serdar Başer ile görüştüm, ameliyat olup memnun kalan yada memnuniyetsiz olan deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Dr. Mesut Kaya ya daha önce iki arkadaşım ameliyat oldu ikiside revizyon ameliyattı çok memnun kaldılar. İlk onunla görüştüm, bel fıtığı olduğunu ameliyatı yapamayacağını yazdı ve Ali Kavuzluya yönlendirdi. Ali Kavuzluda çok yüksek bir tutar yazdı. Şimdi doktor arıyorum.Aynı şekilde bende bu dönem araştırmadayım ali kavuzlu, mesut kaya, hakan soygür var aklımda şuanlık görüşmeye henüz gidemedim sen gittin mi
Merhaba ben de arayıştayım sizin problem neydi
Benim de aynı şekilde kaburgadan kıkırdak gerekecek burnum çok kalkık. Ali kavuzlu size ne fiyat verdi acaba? Özelden yazabilirseniz çok sevinirimOğlum için araştırıyorum ben, daha önce burundaki kırıktan dolayı ameliyat oldu bu ameliyatta ise Kaburgadan kıkırdak almak gerekiyormuş. O yüzden revizyon ameliyatta deneyimli biri olması önemli.
Merhaba. Ben Vedat beye ameliyat oldum Aralık ayında. Ben cok memnunum burnumun su anki seklinden. Kendisi de ilgili bir doktor.Bugün aklımdaki çoğu doktoru eledim hakan soygür ve vedat taş kaldı kafamda hiç ameliyat olan tanıdığınız var mı?
Merhaba. Ben Vedat beye ameliyat oldum Aralık ayında. Ben cok memnunum burnumun su anki seklinden. Kendisi de ilgili bir doktor.
Ben geçen hafta sormuştum 15-20.000 tl arası ve muayene ücretsiz dediler. Ama revizyon değil ilk ameliyat olarak sormuştum, revizyon daha pahalıdır herhalde.Merhaba Vedat beye revizyon için gitmek istiyorum fiyatları nasıl acaba?
merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi doktora onu sormak istedimHerkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Konu başlığı varsada göremedim.
Ankara'da revizyon burun ameliyatı için doktor tavsiyesine çok ihtiyacım var.
Dr Ali Kavuzlu ve Dr Serdar Başer ile görüştüm, ameliyat olup memnun kalan yada memnuniyetsiz olan deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba, Dr. Mesut Kaya revizyon için ortalama ne kadar dedi?Dr. Mesut Kaya ya daha önce iki arkadaşım ameliyat oldu ikiside revizyon ameliyattı çok memnun kaldılar. İlk onunla görüştüm, bel fıtığı olduğunu ameliyatı yapamayacağını yazdı ve Ali Kavuzluya yönlendirdi. Ali Kavuzluda çok yüksek bir tutar yazdı. Şimdi doktor arıyorum.
Hakan Soygür ise hiç duymadım onuda araştırayım.
Bize fiyat söylemedi. Bel fıtığı olduğunu uzun süre ayakta duramadığını ameliyatı yapamayacağını söylediMerhaba, Dr. Mesut Kaya revizyon için ortalama ne kadar dedi?
merhaba ameliyat oldunuz mu olduysanız hangi doktora onu sormak istedim
Ozan Abbas ile görüştünüz mü?Bize fiyat söylemedi. Bel fıtığı olduğunu uzun süre ayakta duramadığını ameliyatı yapamayacağını söyledi
Başka hangi doktorlara gittiniz?Bize fiyat söylemedi. Bel fıtığı olduğunu uzun süre ayakta duramadığını ameliyatı yapamayacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?