ankara da burun estetigi dr onerisi lütfen

aydus40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
11
9
56
Merhaba arkadaslar , ben kirikkale de yasiyorum . ve 3 cocuklu bir anneyim burnumda deviasyon (eğrilik ) varmis .birazda estetik gerekiyor tabi. operasyon sonrasi hemen toparlanmam gerekiyor . bu ameliyati olan yada cevreden duyumlari olan arkadaslar iyi bir doktor onerir misiniz ?

Ozan beyi öneririm ben revizyon oldum kedisine gerçekten çok memnunum zaten bu konuda bir konu acmayindusunuyorum hepinize fayda sağlar umarım

Bende kirikkale deyim ihtirasta halil akgun birde yunus hoca varmis ikisjndende cok memnun bende olcagim ama korkuyorum sonrasında sorun olursa diye
Oldunuzmu ameliyat

Ne zmaan oldunuz sonrasindaki gelusmelerden bahsedermsiuniz alcidan sonraki pskolojiden cok korkuyorum

Morluğum çok az oldu alçı ağır değil morluk ve şişlik hemen hemen bir haftada bitti alçı kalktıktan sonra bile çok güzel göründü bana burnum ince deriliymişim ondan dolayı sanırım zaten tekrar bandajda kalıyor bir hafta şuan çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…