Ankara da ayrıntılı ultrason tavsiyesi...

kesinlikle katılıyorum biraz ilgi saygı görmek için gücümüzün yettiği kadar para veriyoruz az da değilki canım ya hayırlısı olsun hakkımızda paramla da kötü muamele görmek gerçekten acı bu arada dha öncede söylemiştim şimdide söyleyeceğim tamamlayıcı sigorta ile medicana doğum 2700 kamuda çalışıyorsan 400 geri alıyorsun tahlilleri devlette yaptır nst 100 maksimum 3500 civarı tutar akropol de sanki 2500 çok ucuz değil bu fırsatlarıda düşünüp zaman kaybetmeden karar ver öptüm Allah yardımcın olsun
medical park ı düşünüyoruz orda aylin hanım varmış çok bahsetmişler.bilmiyorum çok mutsuzum :KK61:

daybrtakibimiost: 39989870 .!.:
Canım kendi doktorun mu yapıyor yoksa radyolog falan mı yapıyor? ben de turgut özala gidiyorum 270 fazlaymış yaa :KK43:
Ben normalde takibimi orda yaptirmiyordum ama radyolog bakiyor kadin dogumcu degil..

atatürk araştırmada ali beyden randevu aldığımızda da ücretli mi oluyo orda da ?

Bana da doktorum Ali beyi onerdi 3 lü taramada risk çıkmıştı. Atatürk eğitim ve arastırma hastanesinde çalışıyor aslında, ozeli de servet ünsalda... Ben atatürk hastahanesinde kadın dogumdan randevu alıp gittim üç gün sonrası için Ali beye randevu verdiler... Eger alamasaydım servet ünsala gidecektim.... Ali bey gerçekten iyi bir doktor. insanı rahatlatıyor, sakinliği ve tavrıyla güven veriyor....
siz atatürk eğitim araştırma hastanesinde detaylı ultrason içinde ücret verdiniz mi yoksa ordan randevu alındığında ücretsiz mi oluyo ?

siz atatürk eğitim araştırma hastanesinde detaylı ultrason içinde ücret verdiniz mi yoksa ordan randevu alındığında ücretsiz mi oluyo ?
Hastane devlet hastahanesi, ucret ermedim. Carsamba gittim randevu aldim, cumartesi sabah da ultrasona girdim.

Hastane devlet hastahanesi, ucret ermedim. Carsamba gittim randevu aldim, cumartesi sabah da ultrasona girdim.
bende atatürk eğitim araştırma hastanesinden detaylı ultrason için randevu aldım ama ali beyin bizzat ilgilenmediğini söylediler inş öyle olmaz memnun kaldınız mı siz

Benimde ikili ve uclu testim yuksek ciktigi icin ultrasona girecegim. Cuma gunu eyup ekiciden randevu aldik. Ucreti de 380 mis. Ali ipek 225 lirarydi.

bende atatürk eğitim araştırma hastanesinden detaylı ultrason için randevu aldım ama ali beyin bizzat ilgilenmediğini söylediler inş öyle olmaz memnun kaldınız mı siz
Eger Ali beyden aldıysanız randevuyu ilgileniyor. Ben memnun kaldım. Bu konuda gercekten çok iyi ve tavriyla insani cok rahatlatiyor. Eger randevuyu ondan alamadiysaniz servet unsal tip merkezinde ozeli var, 200 lira civari sanirim.

arkadaşlar bende eyüp ekiciye gittim çokta memnun kaldım içimi çok rahatlattı doğumda bebeğinin kaç kilo doğacağını ne olacağını her şeyi söylüyor ve dediği gibide çıkıyor...her şeyini her yerini iyice inceliyo ücreti biraz pahalı ama bebeğim için verdiğim meblağa hiç gözüme gözükmedi açıkcası...

Ben 2 ay önce ankara Turgut Özal üniversitesi hastanesinde yaptırdım, doktorumun bayan olması renkli ultrason kontrolü boyunca beni daha bi rahatlatmıştı. Kendisinden çok memnun kaldım her sorduğum soruya da usanmadan yanıtlaması ayrıca beni mutlu etti tabii bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmem en önemlisiydi. Dr. Gülhiz Karataş'ı tavsiye ederim herkese kolay doğum ve sağlıklı bebek dileği ile ...

Ben 2 ay önce ankara Turgut Özal üniversitesi hastanesinde yaptırdım, doktorumun bayan olması renkli ultrason kontrolü boyunca beni daha bi rahatlatmıştı. Kendisinden çok memnun kaldım her sorduğum soruya da usanmadan yanıtlaması ayrıca beni mutlu etti tabii bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmem en önemlisiydi. Dr. Gülhiz Karataş'ı tavsiye ederim herkese kolay doğum ve sağlıklı bebek dileği ile ...
Ücreti ne kadar Cnm ,bi de CD veya resim veriyor mu?

Ben Turgut özal hastanesinde muayene oldum ama kendisi orada uzun zamandır gebelik ultrasonu baktığı ve oradan ayrılacağını söylemişti ama ayrıldı mı bilmiyorum, telefonda konuşup çok rahat sorabilirsiniz aklınızdaki soruları..

X