• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da adres için yardımcı olur musunuz?

Ben Ankara'lıyım ama sorunuza cevap verebilir miyim bilmiyorum. :26:
Yine de yardımcı olmaya çalışırım..

Son düzenleme:
çok sağol canım konu ile ilgilendiğin için şimdi canım ilk sorum Yenimahalle ve Demetevler aynı yer mi oluyor 2.kızılay ve yenimahalle arası yol mesafesi ne kadardır nette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım biliyorsan yardımcı olur musun

çok sağol canım konu ile ilgilendiğin için şimdi canım ilk sorum Yenimahalle ve Demetevler aynı yer mi oluyor 2.kızılay ve yenimahalle arası yol mesafesi ne kadardır nette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım biliyorsan yardımcı olur musun

Rica ederim. :87: Demetevler, Ankara`nın Yenimahalle ilçesine bağlı büyük semttir. Kızılay'dan metro ile Batıkent'e 23 dakikada geliniyor.
Yenimahalle'ye de 14-15 dakikada ulaşabilirsin.

Babaannemler Demetevler'de oturuyor.
Ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilirim. :)

Çok sağolun Lokumlarım STAJ İÇİN Ankara ya gitmem gerekiyor kalacağım yer Demirtepe Mahallesinde Kızılay a çok yakınmış ama staj yerim Yenimahalle de bilmiyorum tabi oraları çok zoralanır mıyım acaba o yüzden konu açtım .

Çok sağolun Lokumlarım STAJ İÇİN Ankara ya gitmem gerekiyor kalacağım yer Demirtepe Mahallesinde Kızılay a çok yakınmış ama staj yerim Yenimahalle de bilmiyorum tabi oraları çok zoralanır mıyım acaba o yüzden konu açtım .

Demirtepe'den Kızılay'a yürürsün yada Ankaray ile Kızılay'a gider ordanda metroya aktarma yapar Yenimahalle'ye gidebilirsin. Staja başlamadan bir gün önce gider yerini ğrenirsin.
Metro'dan inince en kötü taksiye biner 5-6 liraya yerini öğrenirsin canım.

Bu çok karışık geldi dersen Kızılay'dan 297 ile 220 ve 221 numaralı özel halk otobüsleri vasıtasıyla ulaşısın, Kızılay'dan metro ile 13 dakika, özel halk otobüsü ile yaklaşık 35 dakika sürer. :34:

Back