• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ankara Çocuk Doktoru Tavsiyesi ve Sigorta Hak.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

noktanoktam

Ankara Avukat
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
179
58
98
Merhabalar, 29 haftalık ikiz gebeyim. Belki biraz erken olabilir ama, çocuklarım için Ankara'da özel ya da devlet çocuk doktoru arayışındayım.
Özel hastane olması durumunda tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Doktor tavsiyesi ile tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanan, primler vs konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlarım var mıdır acaba ?

bende aynı konudan muzdaribim hatta yeni başlık açmak istedim açamadım:(( iyi bir çocuk doktoru önerisine ihtiyacım var:( çok şüküt çocuğum sağlıklı ama genel takıp amaçlı istiyprum

Ankara üniversitesinde Doc Dr Emel Okulu ya götürdüm ben çocuğumu. Çok tatlı bir bayan, çok ilgili. Devam etmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti 102 tl idi. Giden diğer arkadaşlarım da hep memnun. Isterseniz araştırabilirsiniz.

Aynı başlığı açmak için geldim ama pek yazan olmamış iyi bı pediatrist bulamadm Ankara'da özel devlet fark etmez yeterki iyi olsun ☹️

Memorial da Memnune Aladağ var çok memnunduk. Ama 500 TL geçti muayene ücreti devam edemedik.
Liv Hospital da Hafsa Uçur a gidiyoruz çok memnunum.

Ankara üniversitesi hocaları çok iyiler. Ancak özel muayeneye bile gitseniz özel doktorunuz gibi olmuyorlar. Ve genelde yarım saat geç giriyorsunuz randevunuza. Acil bir durumda da hastanede olmayabiliryorlar (ogun nöbetçi değillerse olmuyorlar mesela)

Pedimerk Serdar Fırat.
Teşhisler ve tedaviler mükemmel.
Harika bir doktor. Biraz ukala ama çok detaycı ve ilgili bir doktor. Çocukla iletişim harika.
Anne babayı rahatlatacak ve herkesn anlayabldgi dilden konusan herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklayan bir doktor. Tavsiye ederim kızlar.

Tabii herkesin memnun kalma anlayışı beklentisine göre değişebilir.

Pedimerk Serdar Fırat.
Teşhisler ve tedaviler mükemmel.
Harika bir doktor. Biraz ukala ama çok detaycı ve ilgili bir doktor. Çocukla iletişim harika.
Anne babayı rahatlatacak ve herkesn anlayabldgi dilden konusan herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklayan bir doktor. Tavsiye ederim kızlar.

Tabii herkesin memnun kalma anlayışı beklentisine göre değişebilir.
En önemlisi çocukla iletişim rahatliktan ölecek bı doktor olmasından iyidir heralde detaycı çok bilmiş olması en azndan bu çocukta ne var diye kafa yorar😏 valla ne zormuş iyi bı doktor bulmak

Back