- 1 Ekim 2009
- 85
- 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane bak o zaman çünkü ben İstanbul da bile 150 lira civarında bakan doktor duydum çokta iyi olduğu söyleniyor. Ama özel kliniğinde aynı doktor 300 TL istiyor.lightbringer online değil yüzyüze istiyorum.
Memnun kalırsanız bize de yazar musınız ozelden kım oldugunu , ben de dusunuyorum onlineBanasoor diye bir uygulama var orada ücreti yazıyor psikologların online randevu alabiliyorsunuz. Bende oradan aldım bu gece randevum var ilk defa deneyeceğim
Bari 1 er saat olsa.. ılk seansta bırlıkte alıp sonra tek tek mi alıyor300 lira olsa sorun değil 700 civarı olmuş çift terapileri. Kelle başı para alıyolar bi saat için
Nereden başvurdunuz?biz sosyal hizmetlerin verdiği ücretsiz terapiste gittik (ankara değil)
memnun kaldık
İlk seans yarımşar saat ayrı ayrı alıyomuş sonra beraberBari 1 er saat olsa.. ılk seansta bırlıkte alıp sonra tek tek mi alıyor
bulunduğunuz ilde sosyal hizmetleri ararsanız yardımcı olurlarNereden başvurdunuz?
E devletten de başvuru oluyor. Doğrudan arayıp da randevu alabilirsiniz.Nereden başvurdunuz?
Anladım teşekkürlerE devletten de başvuru oluyor. Doğrudan arayıp da randevu alabilirsiniz.
Bugün görüştüm ama bugün sadece tanismaydi bir kaç ödev verdi. Hastalığım üzerine konuştuk. Öyle benim ilk psikolog deneyemim.Memnun kalırsanız bize de yazar musınız ozelden kım oldugunu , ben de dusunuyorum online