Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara, Çankaya'daki evimize bakıcı-yardımcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

GorkemAltan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
3
0
86
Ankara
1,5 yaşında bir oğlum var. Ankara Yukarı Ayrancı'daki evimde oğluma bakacak bakıcı arıyorum. Aynı zamanda benim evde olduğum zamanlarda da diğer ev işlerine yardımcı olmasını istiyorum. İlgilenenler mesaj atarsa ya da tanıdıkları olanlar haber verirlerse çok sevinirim.

Meraba ben yıldız eğer halen çocuğunuza bakacak birini bulamadıysanız görüşe biliriz ben keçiören de oturuyorum 10 yıllık tecrübem var , çok iyi referanslarım var.Şu anda çalışmaktayım işleri icabı İstanbul'a taşınacakları için acil işe ihtiyacım var eğer anlaşırsak hemen işe başlıya bilirim.Telafon numaramı bırakabilirim isterseniz bana ulaşabilmeniz için.....cavabınınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Yıldız Hanım

ıs telefonum xxxxxxxxxxx. Bu numaradan beni ararsaniz görüşebiliriz. Aradığınızda ofiste olmazsam not bırakın ben sizi ararim.

Oğlum, benim ve sizin için hayırlısı olur umarım. Görüşmek dileğiyle...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar lütfen forumlarda telefon,meil,fax,adres...vb ulaşım bilgilerinizi açıkça paylaşmayın...
bu sizin ve sitenin güvenliği açısından uygun değildir.bu bilgileri özel mesaj yoluyla veya bizlere ulaşarak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz...
bu konuda hassas davranmanızı bekliyoruz
iyi paylaşımlar

Yıldız Hanım;

Ben de size özel mesaj gönderemiyorum. Ancak ziyaretçi mesajı gönderdim. Sanırım oradan iletişim kurabiliriz. O mesaj da gelmemişse moderatöre başvuracağız sanırım.

merhaba uzun süredir buraya girmemiştim ilanınızı gördüm ben78 doğumluyum anaokulu öğretmeniyim daha önce aralıklı anaokulu öğretmenliğpi yaptım ev de çocuk baktım evliyim gaziosmanpaşada ikamet ediyorum son derece iş ahlakına sahip ve tititz biriyim herşeyden önce anneyim ilgilenmeniz halinde 054325059461 den bana ulaşabilirsiniz teşekürleryerimseniben

Merhaba arkadaşlar bir süredir siteyi takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Birçok konuda sorularıma cevap olan bir paylaşım sitesi çok beğendim.Bebeğim 3,5 aylık ve şu anda ona ben bakıyorum.Fakat şimdiden önümüzdeki yıl eğitim -öğretim yılı başladığında bebeğime benim evimde bakacak eğitimli ve deneyimli bir bakıcı arıyorum.Amacım şimdiden tanışmak ve işe başlamadan bir süre önce beraber vakit geçirmek.referans olabileceğiniz veya bu konuyla bizzat kendiniz ilgileniyorsanız iletişim kurmak isterim.Evim keçiören uyanış mahallesinde.Cevaplarınızı bekliyorum ve şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum

bucu asal ozeldn mesaj atamıyoum ama ege siz atabiliyosanız nede oturdugunuzu ne kadar ucet talep ettiginizi ve referanslarınızı yazabilir misinz?

merhaba ben ankarda gündelik ev işlerine gidiyorum işimde hızlı ve titizimdir işimi özenle ve temiz yparım linkede linktin dışındada gitiğim insalar var menunlar haftda 2 günüm dolu iiiişimi severek yaptığım için temiz yaparım 6 yıla aşkın bu işe gidiyorum yardımcı aryanlar varsa bana burdan yada özelden mesaj atrlarsa sevinirim:) teşşkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…