- 20 Ekim 2016
- 32
- 15
-
- Konu Sahibi Hirayagmur
Tesekkurler umarim..walla çok güzel düşümüşsün de benim çocuğum da yok ankarada da değilim...
tesadüfen okudum,
inş kafa dengi annelerle rastlaşırsınız
Bnde ankaradaydim ama tayin sebebi ile başka bi ildeyimhala kimseler yok..ne ilginç..
Nasip degilmis demekki.yeni yerinizde mutluluk hayir dilerim..Bnde ankaradaydim ama tayin sebebi ile başka bi ildeyim
Annemleri sık sık ziyaret ediyorumNasip degilmis demekki.yeni yerinizde mutluluk hayir dilerim..
Hanfi semtdelerAnnemleri sık sık ziyaret ediyorum
bende aynı sıkıntıdan dolayı istiyorum keşke daha yakın olsaymısız.ama ortak bir yerde de buluşulabilir.Merhabalar bende Ankara dayım Altındağ da kızım 26 aylık ama bende istiyorum bi oyun gurubu olsun bizimle zaten yeterince vakit geçiriyor birazda yaşıtlariyla iletişim kursun
Neler yapior bicirik adi neOlabilir tabiki
Ayni durumdayim canim benimkide 15 aylik oldu.sadece veni gordugu icin yapisik ikiz gibi yasiyoruz.biz annelere de zor oluyor.nasil geciyor gümleriniz.Ankaranin şu kışı bitsede bizde bebeklerimizde bir hava alsa artik rahatcabende keçiören, 1 yasına girdi oğlum arkadaşlarımız yokgaribim bi beni bir marketteki elemanları görüyor :)
Ayni durumdayim canim benimkide 15 aylik oldu.sadece veni gordugu icin yapisik ikiz gibi yasiyoruz.biz annelere de zor oluyor.nasil geciyor gümleriniz.Ankaranin şu kışı bitsede bizde bebeklerimizde bir hava alsa artik rahatca
etkinlik cahiliyimpek bişy öğretemiyorum galiba
hafta içi öğlenden sonra soğukta olsa ekmek almaya gitmeye çalışıyorum
her hafta sonu antares ya da ftz de ki oyun parkına gidiyoruz ordaki oyuncaklar kücük cocuklar ile oynaması ona çok iyi geliyor
bende oyleyim.hangi anne tum gun oynatabilirki zaten.ev isi yemek derken..o nedenle kucuk bebegi olanlar ile vakit gecirmek rahatlatici.cocuklar birbiriyle ilgileniyor .en azindan iletisim yonleri gelisiyor..
Ovvvv şenlik olmuş..genelde evlerindeki rahati aradiklari icin burnumuzdan getirebiliyorlar başka yerde.misal bugün hava alayim biraz diye gittigimiz cafeden ben koşar ayak kaçtim..bugün bu fikrimden vazgectim
oğlum 12 aylık evine gittiğimiz kız 16 aylık,
2 saat sdece karşılıklı çığlık attılar ve bi bardak çay içmeden döndük
ama yine de sık sık deniyeceğim alışması lazım