Ankara Çankaya'da Oturan Arkadaşım İçin Düzenli Gelebilecek Temizliğe Yardımcı Hanım

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.535
68
163
Ankara
Merhaba arkadaşlar, muhtemelen bir kaç hafta içinde işe başlayacak arkadaşımın evi için 2 haftada 1 tam gün ya da her cumartesi yarım gün (karşılıklı programınıza göre konuşarak belirlersiniz) temizlik işlerine yardımcı olacak hanım arkadaş arıyoruz. Ütü ve dolap içi silme yerleştirme işi istemiyor.

Günlük ve yarım günlük ücretlerinizi de yazarsanız seviniriz.

Son düzenleme:
yarım gün işe gidemiyorum ama 15 de bir tam gün olursa 100 lira görüşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz

özelden cevap veremiyorum keçiörende oturuyorum sabah 9 akşam 5 çalışıyorum cam,kapı 15 günde bir değişimli halı silme yerler ve tozlar alınıp,yerler siliniyor banyo ve tuvalet temizliğini yapıyorum

hala arıyosanız görüşebilriz bende ankarda çankayada oturuyorum tecrubeliyim. özelden yazamadım tecrubem siz yasarsanız sevinirim

Merhaba yeniden. Arkadaşım değil ama ben arıyorum temizliğe yardımcı olacak brisini. Ben de çankayadayım. Özelden telefon adresimi yazıyorum size, bana ulaşırsanız konuşalım.

arkadaşlar bende temizlik işi arıyorum güvenilir insanllar la calışmak istiyorum temiz ve titizim eğer yardımcı aryan varsa bana burdan ılaşabilirler

merhaba ankaranın nersi olrsa olsun iş olsun ayırmam tecrubeli ve titiz biriyim 2 günüm dolu gündelik temizliişine gidiyorum yardımcı arayan arkaşlar bana burdan yada öelden yasrlarsa sevinirim :) teşeküürler

merhaba baynlar ben ankarda gündelik ev temizliğine büra temizliğine gidyorum güvenilir insanlar olması şartıyla senelerdir bu işi yapmaktayım revransda veririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…