Ben akarada oldum bugün 20. günüm. Saydığınız doktorlardan Tevfik Sözen'i ben de düşündüm ama yoğun ve biraz da fiyatlı olduğu için tercih etmedim. KBB çıkışlı bir doktor istiyordum araştırdım. European board of face plastic surgery sınavını kazanmış bir doktor buldum. Doktor ismi arayarak bakabilirsin kendi sitesinden. Tevfik hoca da bu sınavı kazanmış mesela. Türkiye'de 12 kişi var bildiğim. Neyse sonra biraz da Instagram'daki eski hastalarından birine sordum bulduğum doktoru, olumlu şeyler söyledi. Google yorumları azdı ama iyiydi.
Benim tavsiye vermem için henüz erken aslında. Yarın sargilarim alacak doktorum. Yine de ilk aşamalar için çok şükür herşey iyi gitti diyebilirim.
Yaklaşık 2 senedir aklımda olan araştırdığım birşeydi. Sonra bir anda icraata geçmiş gibi oldum
muayene ile ameliyat arası bir aydı, ben daha önce istedim ama aşı olmuştum bağışıklığı bekleyelim dedi doktor. Mantıklı olan da öylesi zaten.
Birden uzun yazdığımı farkettim.
Demek istediğim çok iyi araştırın. Eğitimine odaklanıp, kendini geliştirip geliştirmediğine bakın. Bir de hangi hastanede ne koşullarla ameliyat yaptığına