Ankara burun estetiği

bmr6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
12
3
36
29
Kızlar merhaba, ankarada burun estetiği için iyi bir doktor arıyorum. Memnun kalanlar hangi doktor olduğunu yazarsa çok sevinirim..

Kızlar merhaba, ankarada burun estetiği için iyi bir doktor arıyorum. Memnun kalanlar hangi doktor olduğunu yazarsa çok sevinirim..
Merhaba canim,ben ankarada omer ekin hocaya oldum ameliyatimi,kendisine 5ay once de meme ameliyati olmustum cok memnun kalmistim,burun ameliyatimin henuz 22.gunu oyuzden memnuniyet konusunda bisey soylemem dogru olmaz daha odemlerim devam ediyor,ama kendisi cok ilgili sevecen bir insan doktordan ziyade bir arkadas havasi var,muaynehanesine gidip bi yuzyuze gorusmenizi tavsiye ederim

Çok teşekkürler fiyat olarak nasıl peki

Bildiğim kadariyla 12bin e yapıyor ama ben onceden de ameliyat oldugum icin daha indirimli yaptı,para gozlu bi insan degil kesinlikle,senin konusup icine sinmesi önemli olan,fiyatta yardimci olmaya calisir diye düşünüyorum

Ben de arayistayim. Özmen Karaya yogunlastim, hastalariyla teker teker iletisime geciyorum. Simdilik hepsi memnun .
Ben devlet hastanesindeyken görüşmüştüm kendisi ile ama çok emin değilim sizin aklınızda başka doktorlar var mı muayane olduğunuz ya da

Bildiğim kadariyla 12bin e yapıyor ama ben onceden de ameliyat oldugum icin daha indirimli yaptı,para gozlu bi insan degil kesinlikle,senin konusup icine sinmesi önemli olan,fiyatta yardimci olmaya calisir diye düşünüyorum
Özelden fotoğraf atabilir misiniz sakıncası yoksa

Görustugum iki doktoru da eledim. Güven vermiyirlar hele ki hastalari bi tuhaf. Bana dm de burnunun egri oldugunu söyleyen bayan instagramda sadece yandan cekilmis fotolariyla övgüler yagdiriyor. Tam anlamiyla güvendigim bir doktor bulana kadar bekleyecegim maalesef.

Hangi doktorlarla görüştünüz ben de tam anlamıyla işte bu demeden yaptırmayı düşünmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Özelden fotoğraf atabilir misiniz sakıncası yoksa
Tabiki sakincasi yok ama suan 23.gunum oldugu halde hala bandajli oyuzden pek bisey anlasilmiyo,carsamba gunu doktoruma kontrole gittigimde hala odemli oldugunu gördüğü icin bidaha bandaj yapti hatta haftaya carsamba gel bunu cikarip bidaha bandajlayalim bi hafta daha kalsin dedi,kalin derili olunca odemlerin inmesi malesef biraz daha zaman aliyomus,bu ameliyatin en zor kismi sonuclari gormek icin sabretmek sanirim

Birde arkadaslar doktor konusunda haklisiniz en icine sineni bulmak lazim ama burun konusu biraz sans isi sanirim,cunku hangi doktorun olursa olsun instagramina baktiginzda iyi yaptigi da kotu yaptigi da burunlar oluyo,kendim olmadan guzel burun yapsin yeter diyordum ama aslinda sadece guzel bi burun yetmiyo doktorunuz cok iyi is çıkarsa bile basta yuzunuzdeki o altin oran bozuluyo dudak burun mesafeniz artiyo kas araniz kalinlasiyo bakislarinjmiz bi tuhaf oluyo,tabi bunlar zamanla geciyo ama tam olarak hersetin oturmasi baya bi zamanla sabir istiyo baslarda cok sik aynaya bakmamakta fayda var,cok uzattim lafi kusura bakmayin diycegim o ki insallah yuzunuze yakisan guzel burunlariniz olur ameliyatiniz icinize siner

Gecmis olsun ameliyat surecinizi anlatir misiniz nasildi? Sizce hangi ameliyat daha zorlu?

Gecmis olsun ameliyat surecinizi anlatir misiniz nasildi? Sizce hangi ameliyat daha zorlu?
Merhaba tesekkur ederim,ben iki ameliyatimi da cok sukur kolay atlattim,ama kiyaslayacak olursak fiziksel olarak tabiki meme ameliyati daha zor ben hem silikon hem diklestirme yaptirmistim bir sure hareket kabiliyetiniz kisitlaniyor,agri ben cok yasamamis olsamda yine de ilk günler yataktan tek kalmak bile zahmetli,burun ameliyatinda en ufak bi agrim olmadi hastanedeyken bile,sadece ilk gunler tamponlardan dolayi nefes almasi zor,ama iste gel gelelim ki psikolojik olarak kesinlikle burun ameliyati cok daha zor,amleiyatin ertesi gunu gozumun biri kapanacak kadar sisti morardi cocuklarim beni gorunce anne canavara benzemissin dediler dudak burun mesafem genislemisti, bikac gune o sislikler yanaklara ceneye kadar indi cok tuhaf bi goruntu oldu,cok sukur yuzdeki odemlerim gecti ama bandajlar cikinca burnum odemlerden dolayi kocaman görünüyordu bakışlarım bile bi tuhaf geldi,25.gunum suan yuzum normale dondu ama burnum hala oldukca sis,demem o ki meme gorunmeyen bi yerde oldugu icin iyileşmesini gun gun takip edemiyosunuz bi bakiyosunuz yumusamis odemler gecmis ama burun yuzun tam ortasi olunca surekli aynaya bakip foto cekmekten bi hal oluyosunuz gelisme var mı diye ameliyat olmak isteyen arkadaslar bu sureclere kendini hazirlar sonucun hemen ortaya cikmiycagini bilirlerse psikolojik olarak daha az etkilenirler

ben de ömer hocaya meme ameliyatı oldum ilk 2 hafta çok zor geçti gerçekten zor günlerdi

Evet:) omer hocayi sevdigim ve guvendigim icin baska bir doktora bakmayacagim hayirlisi olur insallah
Bende ayni sekilde omer hocayi sevdigim ve guvendigim icin baskasina bakmadigim gibi goruntu konusunda da karismadim siz yuzume en yakisani yapin dedim sansima ödem yapmaya musait bi yapim varmis ne yapalim zaman herseyin ilaci:) size de simdiden hayirli olsun insallah istediginiz goruntuye kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…