Ankara burun ameliyatı Prof. Dr. Selçuk Işık Memmuniyet

gulerylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
3
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar, 09 Eylül 2017 tarihinde Prof. Dr. Selçuk Işık beye burun revizyon ve dudak yağ enjeksiyon ameliyatı oldum. iki ay geçti ve şu anda ben iyi ki ona olmuşum diye şükrediyorum. ben burnumdan daha önce ameliyat olmuştum. bir kaç yıldır ama memmun değildim ucundan özellikle doktor araştırıyorken Doktor beyle karşılaştık. Bana dedi ki senin dudağa daha çok ihtiyacın var. bende burun ameliyatından sonra dolgu yaptıracağım o da hepsini bir kerede yaptır kurtul. İyi ki öyle söylemiş çok doğal oldu dolgudan çok çok iyi. Üç hafta dudakların şiş gezeceksin falan dedi ben sürekli inecek mi dedim. hemşiresi keşke inmeseydi diyorlar senden öyle söyleyeceksin dedi gerçekten öyle oldu. şu anda çok çok iyi. Bence bakıp yüzünüze şuana ihtiyacınız var demesi güzel sadece burun olsaydı bu kadar değişeceğimi sanmıyorum bir bütün oldu. tarzı biraz soğuk, öncesi sonrası diye resim göstermiyor. çok konuşmuyor. gerçekten başarılı, çok memmun kaldım. tavsiye etmek istedim. çünkü ben araştırma yaparken hakkında fazla yazı bulamamıştım. isteyene resim gönderirim öncesi sonrası şeklinde doktor yapmıyor bunu ama:). sevgiler

Ben de burun estetigi oldum kendisine. Biraz surati asik bir doktor. Hic gulmuyor. Onu da askeri doktor olmasina bagladim kendimce. Ama isinde mukemmel. Korkunc bir burnum vardi. Ikinci ameliyati oldum ben. Septum egriligi, kirik vardi. Kikirdaklari yapboz gibi yaptim paramparcaydi dedi. Bir ay olmak uzere. Burnum sis. Ozellikle sol taraf ici cok dar gorunuyor. Kemik o tarafa egri oldugundan orayla fazla ugrastik ondandir gececek dedi. Insallah gecer. Burun ameliyati yapan doktora da yaptiran kisiye de cok zor. Sonuc guzel olur da insallah bir daha ameliyat gerekmez. Cok korkuyorum.

Geçmiş olsun revizyon için ne kadar ödediniz?

7000 tl odedim. Ama suan burnum egri. Herkes de soyluyor bunu. Iki delik esit degil. Bir silikon aldirdi doktor bana. Evde oldugun surece takiyirum. Odem oldugu icin yamuk duruyor dedi. Cok korkuyorum.
Aynı şey bende de var ödem yüzünden diyip duruyorlar bende korkuyorum valla silikon nasıl kullanıyorsunuz

Silikonu evdeyken takiyorum. Baska kullanmiyorum. 3. Ay bitti. Egrilik gecti biraz cok az kaldi. Insallah gecer.

Silikonu evdeyken takiyorum. Baska kullanmiyorum. 3. Ay bitti. Egrilik gecti biraz cok az kaldi. Insallah gecer.
İlk defa duyuyorum silikon nasıl takılıyor işe yarıyor mu kaç saat duruyo yani içine tampon gibi mi konuyor merak ettim :)

Merhaba selçuk beye ameliyat olmussnz memnun msunuz burnunuz ve dudagnzdan banada aynısıni söyledi burnum ve dudağımi çok kararsz kaldım zor geçti mi süreç

Gerçekten istiyorsan zor geçmiyor. burun ameliyatı zor ağızdan nefes alman gerekiyor tampon çıkıncaya kadar, dudakta bi süre sıvı ile besleniyorsunuz. bana zor gelmedi. çok memmunum ben

Bahsettiğiniz doktor Ankara’da nerde kendi özel kliniği mi var devlette mi ? Instagramı falan yok galiba bulamadım ben

Bahsettiğiniz doktor Ankara’da nerde kendi özel kliniği mi var devlette mi ? Instagramı falan yok galiba bulamadım ben
Ben araştırmıştım bir ara, instagramı yok ama bir internet sitesi var. Oradaki numarayı arayınca direkt kendisi çıkıyor. Yanlış hatırlamıyorsam HLC Tıp merkezinde yapıyordu ameliyatları. Ücret için geçen yaz 6bin demişti, şimdi ne oldu bilmem Görüşmeye gidemedim malesef.

Merhaba Selçuk Işık'a ameliyat olanlar son durumlarını yazabilir mi? Malum hoca reklam yapmadığından ve paragöz olmadığından etrafta hastasını bulmak yaptığı burunları görmek imkansız. Bu arada ben de 2015'te kendisine ameliyat oldum ikinci ameliyat düşünüyorum ama yine kendisine. Neden derseniz burnum çok inceydi yan taraflarında çökme var sanırım nefes sıkıntım oluyor spor yaparken ama dediğim gibi kendi burnum da incecikti bi de ameliyat sonrası hocadan habersiz düzgün dursun diye burnumu daraltacak masajlar yaptım. Görsel olarak burnumda sıkıntı yok dediğim gibi dar burun. Merak ettiğim konu 2.ameliyatları, ne kadar güvensem de 2.ameliyat birinciden zor biliyoruz.

Merhaba ben de Selçuk beye revizyon olmayı düşünüyorum. Rica etsem güncel fotoğrafınız varsa görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…