maşşlah benim en şeker arkadaşlarımmmmmmmm hepinize özlem dolu öpüçükler hepinizi çok özledim ankarada değilim benim için dualar edin oğlumun mulakatına az kaldı
ya yalnız ben burdaki herkesi tanımıyorum tek tek yazsanız bu afet hatunları tanımak isterem.....:jeyyar:
çok kıskandım valla bende ankaraya mı taşınsam ne :umursamaz:
maşşlah benim en şeker arkadaşlarımmmmmmmm hepinize özlem dolu öpüçükler hepinizi çok özledim ankarada değilim benim için dualar edin oğlumun mulakatına az kaldı[/QU
canısım,Mizgin e anne ve babasına selamlarını ilettima.sonalrında sana selamları vara.s.Oğluşuna başarılar diliyorum.Sağlcakla ve sevgiyle kala.s.
canım allah kolaylık versin oğluna başarılar diliyorum benim oğlumda kpss ye girdi sonuç bekliyoruz fotolara gelince seninkilere benzemedi seni çok aradık ne zaman ankaraya dönüyorsun bundan sonraki buluşmalarda görüşmek üzere hakkınızda nasıl hayırlı ise öyle olsun inşallah
Bir dahaki buluşmanıza ben de katılabilir miyim:)
kizlar bu ay bulusacaginiz zaman beni unutmayin , bana lütfen özelden gideceginiz yeri ve tarihi yazin gelmeye calisacam eger ankarada isem on an ...............
Ofyaaaaaaaaaaaa Ankarada ne kadar çok sevdiğim var benim böyle. Yarı hemşeriyiz zira eşim Ankaralı babası ailesi orada:)
Bettyim yaaa Allah nazarlardan korusun seni yüzün boydan çok cici olmuşsun sen hele yüzün berrak dupduru..Maşallah dedim bakanlarda hep desin
Arzum ya kızlara katılmamak mümkün diil evlilik çok yaramışş sen ne tatlı olmuşsun öyle..Hoş zaten öyleydin ama var bir güzellikk demekkii efendim bebekte olsa sen iyiceeee afeti devran olucan:)
İkinizde çok çok tatlısınız..:kedi: Şeniz
Diyorum ama diğer arkadaşlarımıda öyleler tabiki sadece birebir konuşmak hiç nasip olmadı sizlerle ..Arkadaşlıklarınız daim olsun..Güzel ve Gülen yüzleriniz hiç hiç solmasın a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?