yüzünüzden tebessüm gönlünüzden umut hiç eksik olmasın
hepiniz harika görünüyorsunuz .bende misafirlerimin azizliğine uğradım katılamadım.ama sizlerin mutlu ve neşeli görmek beni sevindirdi.hepinizin yeni yılını kutlarım arkadaşlar
karın ve eşımın azızlıgıne ugradım. bahane bulacakya kar yagıyo benı gotur dedım yok efendım yollar kotuymus. bende kecıorende oturuyom mesafe uzak yalnız cıkamadım. resımden gordum sızlerı guleryuzunuz hıc solmasın sızlerı sevıyorum.tanısamazsakta.
Canım Yaseminim sende benim için çoookkkk özelsin,teşekkür ederim,:1hug:harika resimler tabiki hatunlarda harika:)) çok güzelsiniz hepiniz dostluğunuz daim olsun ama içinizden bi tanesi çok özel benim için asena ablam canım benim....tekrar seni görmek harika...maşallaaah allah nazarlardan saklasın....
Ankaranın fıstıkları,süppersiniz Maşallah,
benim bacım toprağım asenacım senin tekrar görmek çok güzel gülen yüzün hiç solmasın ,seni seviyorum,Şeniz
canım arkadaşım D@ğ çiçeğim kırmızılar pek yakışmış ,favori rengim kırmızı,yerimsenibensenin tekrar görmekde çok güzel yüzünüzden gülücükler solmasın hep gülün emi..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?