• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bombacısının taziyesine katılan HDP'li vekil

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Ankara bombacısının taziyesine katılan HDP'li vekil
HDP'li Tuba Hezer, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombacı teröristin taziyesine katıldı

Ankara’da askeri personeli taşıyan servis araçlarına bombalı saldırı düzenleyen terörist içinVan'da taziye çadırı kuruldu.

HDP'Lİ VEKİL TERÖRİST TAZİYESİNDE
Teröristin taziyesine HDP Van Milletvekili Tuba Hezer de katıldı.

HDP'li Hezer, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Hendeklere faşizmin bayrağını gömüp özgürlük bayrağını asacağız" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

TERÖRE KARŞI ORTAK BİLDİRİYİ İMZALAMADILAR
Öte yandan, Ankara'da düzenlenen bombalı terör saldırısından sonra Meclis'teki partilerin teröre karşı hazırladığı ortak bildiri HDP grubu tarafından imzalanmamıştı.

hdp_7815.jpg

hdp_1696.jpg

hdp_6795.jpg

http://www.ensonhaber.com/ankara-bombacisinin-taziyesine-katilan-hdpli-vekil-2016-02-22.html

Görüntü müslüman ama insan olduklarından dahi şüpheliyim şu anadolu annesi görünümlü kadınların.. Acaba diyorum olayı farklı mı aksettiriyorlar? Kim olursa olsun masumların canına kıyan bir caniyi nasıl savunabilir ki insan? Bunun için insanlıktan çıkmış olmak gerek.

Yalnız devlet salih neccar, baba abdulbaki sönmez, bunlarsa abdulbaki sömer diyor. Buyurun karnavala. Yine apaçık bir olayla daha karşı karşıyayız.

Ya bu görüntülerin bir izahı , bu vekil bozuntusunun orada olmasının bir açıklaması olabilir mi ?

Şimdi isimlere takılmıyorum , Salih , Abdul , Ali Veli ... Bu isim Ankaranın göbeğinde bomba patlatıyor , asker sivil onlarca csn gidiyor . Cenazesinde ona ağıt yakanlar , onu kahraman kılanların bir bombaları eksik , yoksa teröristten farkları ne ?

HDP li bu vekillerin TÜRKİYE nin meclisinde olmalarıda yine insan hakları zımbırtısı ,Ab kakalağı mı ?

Ben bu tablolara bu tablolara fırsat verenlere de ...

Yemek programlarını eleştirenler şu tablolar karşısında neden yorumsuz kalıyor.

Bunun açıklanabilir tarafı ne?

Benden kestiğiniz vergilerle bu adamların maaşlarını ödüyorsunuz. Kendi cebinizden verin o zaman.

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı mı bu?

Hayır ya teröristin cenazesi değildir o. Bu örgütün de iyi yanları var yapmayın kızlar. Bunlar ışid ile savaşıyor.

Aylar önce başka bir partiden biri daha teröristin cenazesine katılmıştı da nasıl aklasak diye yarış başlamıştı. Hatırlayın bakalım kimdi?

Akp chp hdp kim olursa olsun bunu yapanın canı cehenneme...

Ne diyeyim ki bir yanda imralıdakinin posteri, bir yanda bombacının, öte tarafta Meclis'ten bir vekil.
Maaşı bizim vergilerden kesilen bir vekil. Parti kapatmayı zorlaştırmışlardı, aman ne kadar güzel, vekillerin dokunulmazlığı var, aman ne ala.
Terör bildirgesine imza atmamışlar,pislik bir teröristin cenazesinemi gitmeyecekler sanki..
Ödediğim vergilerle maaş al sonrada böyle boy göster oldu ..
İçim almıyor artık bunları görünce..
Bu nasıl Milletvekili? Nasıl gidebiliyor katilin taziye çadırına? Nasıl müsade ediliyor?
Hakkımı helal etmiyorum böylelerine. Bizim vergimizle aldığı o maaş burnundan gelsin. Rezalet.
Arkadaşlar Biz istediğimiz kadar diyelim bizim vergilerimizle maaş alıyorsunuz haklımızı helal etmiyoruz falan

Sizce bunların umurlarinda mi?
Çatır çatır yardımlarını desteklerini yapıyorlar yine diğer tarafa

Niye sasirdiniz? Niye sasirdiniz? Daha dun zevkten dort kose idiniz bodrumda gunlerce yarali, ac susuz yatanlara.. Olumu bekleyenlere.. Can cekisenlere.. Ustelik tek bodrum da degilmis, daha onun gibi niceleri varmis.. Cesetleri taninmaz halde, curumus, morgalara cagirilan aileleri kimlik tesbiti dahi yapamamis.. Bunlar bizim bu yayin yasaklari altinda dahi kulagimiza gelebilenler.. Ya gelemeyenler? Yav ISID icin bile olduruyor ama oldururken aci cektirmeden pat diye olduruyor diyorlar.. Tek basina su bodrum olayi bile iskencenin dik alasi, insanlik ayibi.. Icerde yavas yavas olenler, disarda izin verilmedigi icin yavrusuna ulasamayan ve kendini paralayan analari, kardesleri.. Empati sifir tabi.. Sasirmak en kolayi.. Nasil olur yav? Ordakiler pislikti, bocekti sadece.. Tabi sizin icin.. Bir de onlara sor.. Dun siz nefret soylemleri ile lesler aci cekerek geberiyor diye sevinirken iyiydi de, simdi onlar olulerinin ocunu alirken niye sasiriyorsunuz? Niye? Saka mi bu? Tahmin edemediniz mi boyle olacagini? Bosuna mi yirtindik biz bu halki kaybediyoruz, boyle olmaz diye?

Hani "Erdogan bizi PKK dan kurtariyor diyorlar" diye yaziyordu kiminiz.. Cok mutlu idiler operasyonlardan.. Hani? Nefret ediyorlar diyordum da yok diyordunuz.. Keske sirf ondan nefret etselerdi. Simdi bu iskenceye sessiz kalan hepimizden nefret ediyorlar. Ayni sizin gibi..

Eskiye, gecmise de bosuna gitmeyin.. Bugunlerde olanlar, sirf duyabildiklerimiz bile hepsine rahmet okutur. Guneydoguda kac ilce, kac sehir dumduz oldu? Hele kac can gitti bilinmez. Sadece catisanlar degil, orada yasayanlar da degil, haber getirenler ve dahi yanlislikla duyanlar dahi terorist sayiliyor bu ulkede zaten.. Ben size demedim mi eskiden 8-10 bin PKKlimiz vardi, simdi sayi 200 bin.. Hepsi PKKli oldu.. Butun Guneydogu halki.. Onlar da kanlarina kan istiyorlar artik.. Ayni sizin istediginiz gibi.. Napicaksiniz simdi? Guneydoguyu tumden bambalasaniz iciniz sogur mu? Bundan sonra boyle.. Onlar bize, biz onlara.. Biraz onlardan biraz bizden.. Herkesin icinin sogumaya ihtiyaci var artik.. Dusman olsa diye yazan olmus, dusman degil de neyiz? Insan dostunun acisina sevinir mi? Dusmaniz artik biz.. Dusman.. En canisinden,en acimasizindan.. Her iki taraf icin de. Bundan sonra boyle..

Saraylim Saraylim bodrumdaki teröristlere kim niye üzülsün ki ? Fırsatını bulsa hicbi gunahimiz olmamasina ragmen seni beni bizi öldürmeyi amac edinmis teroristlerin ölümüne uzulmemek neden yanlış?

Lutfen bana ama onlar da insan deme. Terorist insan olamaz. O yuzden teroristin anasi da danasi da umrumda değil

Back