• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Bilkent şehirde smear hpv testi yaptıranlar var mı

Teşekkür ederim haftaya pazartesi gideceğim acaba hangi tipler çıkıyor hpvdna testinde
Bilgim yok, standart kontrol için gittiğimde almışlardı smear, hpv için gitmediğim için araştırmadım. Umarım sonuç korktuğunuz gibi olmaz. Bizide bilgilendirir misiniz

Kızlar lütfen bana yardımcı olun 15 gün önce Ankara Bilkent şehirde smear hpv testi verdim.o sonuç hala çıkmadı.evliyim o günden beri eşimle inanılmaz sorun yaşıyoruz sonucu beklediğimiz için.her gün ağlıyorum işe gidiyorum ağlayarak geri dönüyorum ruh gibiyim.ankara Bilkent’te sonuçlar geç çıkıyormuş diye okudum bilseydim özele giderdim bekliyorum yok sonuç hala.aranızda orada test yaptıran var mı kaç günde çıktı.hpv DNA testinde tipleme yapılıyor mu yüksek düşük riskliler için Allah rızası için bilen varsa yardımcı olabilir mi
15 günde çıkmıştı benim sonuç

e
Bilgim yok, standart kontrol için gittiğimde almışlardı smear, hpv için gitmediğim için araştırmadım. Umarım sonuç korktuğunuz gibi olmaz. Bizide bilgilendirir
Kızlar sonuçlarım bugün çıktı.20 günde çıktı ama çıktı sonunda.ben tam anlamazdım bu işlerden sağlıkçı kuzenim var o bana açıkladı hep smear sonucumu da ona attım . Sorun olmadığını söyledi eski sonucumla aynı hatta doktor onda da doktor sorun yok demişti.hpv dna testim de tüm tiplere bakmışlar bir sürü ve hpv saptanamamıştır diyor:halay:yani temiz çıktı diye düşünüyoruz.Haftaya randevu aldım doktor ne diyecek bakalım.çok şükür Allahım sana şükürler olsun benim gibi bekleyen herkes o sonucu görsün inşallah.her şey boş kızlar sağlık en önemlisi.öyle bir durum ki evliliğime sirayet etti.neyse ki eşim de çok mutlu oldu kafamdan bunun çıkmasına onu çok kırdım bu süreçte ondan hep uzaklaştım .çünkü o panikleyip eski evliliğimle ilgili konuşunca hatta konuşmasa bile ima edince ikimiz için de çok kırıcı oluyor.

sizinle de paylaşmak istedim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Bekleyen herkesin sonucu sağlıklı olur inşallah :KK71:

e

Kızlar sonuçlarım bugün çıktı.20 günde çıktı ama çıktı sonunda.ben tam anlamazdım bu işlerden sağlıkçı kuzenim var o bana açıkladı hep smear sonucumu da ona attım . Sorun olmadığını söyledi eski sonucumla aynı hatta doktor onda da doktor sorun yok demişti.hpv dna testim de tüm tiplere bakmışlar bir sürü ve hpv saptanamamıştır diyor:halay:yani temiz çıktı diye düşünüyoruz.Haftaya randevu aldım doktor ne diyecek bakalım.çok şükür Allahım sana şükürler olsun benim gibi bekleyen herkes o sonucu görsün inşallah.her şey boş kızlar sağlık en önemlisi.öyle bir durum ki evliliğime sirayet etti.neyse ki eşim de çok mutlu oldu kafamdan bunun çıkmasına onu çok kırdım bu süreçte ondan hep uzaklaştım .çünkü o panikleyip eski evliliğimle ilgili konuşunca hatta konuşmasa bile ima edince ikimiz için de çok kırıcı oluyor.

sizinle de paylaşmak istedim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Bekleyen herkesin sonucu sağlıklı olur inşallah :KK71:
Çok sevindim, geçmiş olsun

Back