Merhabalar; daha önceden kreş ve okul araştırmalarını çok yaptığım için, belki sizlere bir yardımı olur diye, oğlumun gittiği okul hakkında bilgi vermek istiyorum.
Balgat'ta oturuyoruz ve oğlumu Tema kolejine gönderiyorum. Bu yıl 1.sınıfta, geçen yıl aynı okulun ana sınıfına gitti. Öncesinde de Tema koleji sahibinin kreşine 2 yıl gitti. Kısacası 4 yıldır bu okuldayız.
Butik bir okul olduğu için, çalışanlar veliyi ve çocuğu tanıyor biliyor. Okula ilk başladığı günden beri İngilizce öğreniyordu oğlum, geçen hafta İngilizce yazılanları çok güzel okumaya başladı, çok hoşuma gitti ve şaşırdım:) Bazen daha iyisi olabilirdi belki diye düşünüyorum ama diğer okullarda eğitim nasıl bilemiyorum. 4.sınıftan sonra İngilizceyi konuşabilecek yazabilecek dediler. Bakalım onu bekliyoruz.
Okuma yazma eğitimini de güzel buluyorum, öğretmenimiz genç ve yüksek lisans yapan biri. Çocuklarımızdan beklentilerimiz, memnuniyetlerimiz değişkenlik gösterebiliyor. Sınıfımızda öğretmenimizden ve eğitimden memnun olmayan veliler de varmış.
Çocuk yetiştirmek çok zormuş, Allah tüm anne babalara sabır versin.