Merhaba arkadaşlar,
Lazere başlamayı düşünüyorum da Medicana ya da Bilgi Hastanesi'nde yaptırmak gibi bir düşüncem var.Ulaşım açısından Bilgi daha yakın olduğu için daha cazip geliyor. Fiyat araştırmasına da henüz girmedim. Şu an daha çok merak ettiğim Bilgi Hastanesi'ne lazer epilasyona gidip de memnun kalan arkadaşlarım var mı aramızda? Varsa bu konuda biraz bilgilendirebilirlerse çoook memnun olurum.
Medicana güzel ve ilgili ama biraz pahalı geldi bana. Genital 200 koltuk altı 100 yarım bacak 300 dediler. 3. seanstan sonra yüzde 20, 5. seanstan sonra da yüzde 30 indirim yapıyorlar galiba. Bütün makineler var hatırladığım kadarıyla da
Ben tam 11 seans bilgi hastanesine gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her gidişimde bir seans daha gelin biter dediler ama biten hiç bir şey yok. Başka hastanelerle görüştüm akımı bilerek düşük uyguluyorlardır dediler bilgiye gittim söyledim dedim böyle diyorlar hayır dediler akımı düşük uygulamıyorz. Valla anlamadm gitti ben hiç memnun kalmadım başka bir yerde devam etmeyi düşünüyorum. 11 seans boşa gittim diyebilirim
Bu konu da başlayan ya da yeni bilgiler verebilecek olanlar var mı
ben doğum dan önce lazer é gidiyor dum hamile kalınca gidemedim yarım kaldı. .
tavsiye si olan var mı