- 16 Ocak 2015
- 55
- 26
- 98
İnşallah bitanem ya :) dua edicem bizim ve tüm isteyenler için :) Güzel haberlerini bekliyorum :))
Ben bu ilacı kullanmadım canım, hiçbir fikrim yokMerhaba resveratrol 200 mg kullandiniz mi gunde kac adet aliniyor bir bilginiz var mi simdiden tesekkurler
Ben bu ilacı kullanmadım canım, hiçbir fikrim yok
kızlar hulusi beyin muayne ücreti ne kadar
Bisey soracaktim catlatma ignesi ni gobekten mi yaptiniz ismi neydiBen bu ilacı kullanmadım canım, hiçbir fikrim yok
evet göbekten yaptım, 2 tane, ikacın adı ovitrelleBisey soracaktim catlatma ignesi ni gobekten mi yaptiniz ismi neydi
Merhaba Merserayy , bi bakayım neler olmuş Hulusi Hocanın başlığında derken senin hamilelik takvimini gördüm sevindim :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine ..İnşallah her anne adayına nasip olur ..Benim de az kaldı artık ,hamilelik farklı duygular yaşatıyor insana ,sen de gebeliğin ilerledikçe yaşayacaksın inşallah ...Kendine bebişine dikkat et ,selamlar sevgilerevet göbekten yaptım, 2 tane, ikacın adı ovitrelle
Çok teşekkür ederim sağolunMerhaba Merserayy , bi bakayım neler olmuş Hulusi Hocanın başlığında derken senin hamilelik takvimini gördüm sevindim :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine ..İnşallah her anne adayına nasip olur ..Benim de az kaldı artık ,hamilelik farklı duygular yaşatıyor insana ,sen de gebeliğin ilerledikçe yaşayacaksın inşallah ...Kendine bebişine dikkat et ,selamlar sevgiler
Selam canım, nerelerdesin? Epeydir bizim topikte yoksun?Çok teşekkür ederim sağolun
Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin hepimize, bir avazda kurtulun inşallah :))
Merhaba canım nasılsın? Yaa evet, valla eskisi kadar sık giremiyorum buralara, tüp bebek yaptırmaya karar verdiğimde takılmaya başladığım bi topic vardı, orda baya samimi olmuştuk kızlarla, arada bir oraya uğruyorum o kadar.Selam canım, nerelerdesin? Epeydir bizim topikte yoksun?
Ankara'da tek geçerim.gitmediğim dr kalmamıştı.şimdi ikinci çocuk için kapısını çalıcam..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..hlusi beyi tavsiye edermisiniz arkadaşlar 26yasındayım ılk denemem samsunda oldu malesef olumsuz. ıkıncıyı ya istanbulda yada ankarada araştırıyorum neyi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?