- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 40
- Konu Sahibi sonpismanlikfayda
-
eline koluna sağlık.
çok güzel anlatmışsın.
ilerleyen zamanlarda akapedya hakkında yorumlarını yazarsan çok mutlu olurum.
birde öveçler mi yoksa çukurambara mı yazdırdın.
peki hangi kreşe verdiniz?....oyun akademisi ayrancıda, onu da öneriyolardı sitelerde. Gittik eşimle ona da.. Sivaslı bi kadın sahibi, gider gitmez aslında teklşifleri çok cazip geliyor. Girişte bir bale salonu var oraya öğretmen geliyomuş öğretiyomuş çocuklara, at binmeye gidiyolarmış haftada bir, yüzme, drama ne bileyim saydı bir iki tane daha fiyat 970 tl dedi yanılmıyorsam fiyat uygun geldi aslında (at binmeye da haftalık 10 tl veriyorsun) ama detaylara bakınca aslında okul şartları çok iyi değil sınıflar minicik diyebilirim.ilk açtı bi sınıfı bia eşimle depo sandık burası sizin kızın sınıfı olacak dedi, birde tuvalaetleri rezil durumdaydı öğretmenler çocuklara biz orda olmamıza rağmen çok sevimli davranmıyolar gibi geldi bana yerler hep tuvalet kağıdı tuvaletlerde sifon falan çekilmemiş falan filan. yukarıda yazdığım kreşlerden ders çeşitliliği yönüyle iyi olmasına rağmen orayı da beğenmedik.
Sıradaki bıcırık yuva.. bi bayan karşıladı bizi rahat hoş bi bayan..okulu yenilemişler ferah ferahtı ve kadın çok da övmedi kreşi dediki bakın montösöri filan diyosanız yok bizde çocuğunuza sihirili değnek değeceğini düşünüyosanız yok bizde biz sadece çocuğunuza sevgi ve az biraz da eğitim veririz dedi.ne bileyim tavrı hoştu sınıfları gezdik fena değildi ancak uyku salonları bodrum katta ve bebekler hariç tüm okul orada uyuyor. 65 kişilik bir uyku odasıymış. yaz dönemi olduğundan 5-10 çocuk olmasına rağmen odada oksijen adına bişey kalmamıştı. Bayanla konuştum nasıl olacak çok havasız diye evet hele hele uyuyan çocuk sayısı arttıkça ordan bu taraf tırt kokusu çorap kokusu felaket geliyor diye espri yaptı heralde bilmiyorum öyle dedi. Oksijen olayı önemli olduğundan orayı da es geçtik..
Pıtırcık yuva.. Gene ayrancıda bu kreş, hülya hanım ilgileniyordu. Kurucusuymuş bu bayan aynı zamanda bi özel okul açmış oranda unuttum adını. Biz kendimize çok güveniyoruz 32 yıllık bi kurumuz İngilizce hocam ankaranın en iyisidir.dans hocam ankaranın en iyisidir dedi. diğerleri de öyle drama vardı bide..sınıfları görmek istedik çocuklar uyurken sınıfları gezdirmem dedi. göremedik yani fiyatı biraz tuzlu 1300 tl bale için ayrıca ücret alınırmış. ama sınıfları görmedim bişi diyemem.ama bi öğretmen kızımla fazlaca ilgilendi bahçeye çıkardı, hikaye okudu bilmiyorum yani gidip görmek isterseniz bakın derim. biz kreşimizi bulmasaydık bi ara sınıfları görmeye giderdim heralde ama fiyat konusu biraz kafa karıştırıcı..
Başka nereye gittik bi düşüneyim..hımmm sitelerde akvaryum ve alicanı fazlaca abaartıyolar bence akvaryum zaten çok kötü bebek sınıfı en üst katta hemen girişte solda tuvalet var öyle bir kokuyorduki kadın teleşlandı o bile kusura bakmayın dedi. Ayrıca yeni başlayan bebeler ağlıyo ilgilenen yok. tuhaf ve neden bu kadar anlatılıyor sitelerde reklam olabilir diye düşünmeden edemiyorum.. Alican nispeten daha iyi ama vasatı çok da aşmıyor.bu arada bu 2 kreşi geçen sene gezmiştim bi ara alayımmı kreşten diye düşündüğüm vakitler yani ne bileyim küçük bi olasılık da olsa belki de değişmişlerdir bu arada..
Binbir çiçek GOP civarında.. ilk gediğim kreşti burası o zaman montösörinin m sini bilmiyom tabi. aslında kurgu güzel ama 3-6 yaş arasının tamamının aynı sınıfta olması bana biraz ters geldi. inanın bana uyku saatinde gittim sınıf pırıl pırıl hepsini çocuklar topluyo diyo bayan. sınıfta minik minik belki bin tane düğme fermuar makarnalar ne bileyim atölye gibi yani o sınıfı çocuklara toplatmak için çok baskı yapılır bence bide bulaşıklarını yıkamışlar tezgahın üstüne koymuşlar o kadar para ver çocuk gitsin bulaşık yıkasın:) mesela dedim burdaki ipe geçirme aparatıyla benim kızım oynarken 1-2 yaş üstü çocuk da oynamak isterse kavga olmazmı benimki dayak yerr dedim :) yok biz müdahale ediyoruz dedi bilmiyorum. Bide okul yeni ama merdivenler ve tasarım pek çocuklara göre olmamış kendim mühendis olduğumdan bunlara da dikkat ettim. Ama talep çokmuş kayıt alamıyorlarmış tüm sınıfları hınca hınç doluymuş, ancak birinin tayini falan olursa ayrılıyormuş başka türlü kimse vazgeçmezmiş eğer bi vazgeçen olursa ancak alabileceklermiş dedi bayan:)
Merhaba, balgat,cevizlidere civarında kreş arayışı içindeyim. Şen ikizler evime yakın siz bu kreş ile ilgilendiniz mi,ön bilgi alabilir miyim.şen ikizleri biliyorum sürekli önünden geçiyoruz bize çok yakın.
ama hiç görüşmek nasip olmadı.zaten bir tek o çevrede akapedyaya gittim.
diğerlerine göre iyidir diyerek neyse oraya da yazdırmadım zaten.
şimdi vadi kolejinin sitesine girdim.ben öncelikle öğretmenlerine bakıyorum.
sizce çok genç değiller mi?şimdi dersanelerde kapatılacağı için,dersanede asgari
ücretle çalışan yeni mezun olmuşları okullara kaydırıyorlar.
bu kolej için demiyorum tabi.vakti zamanında o ortamlarda
çalıştığım için direk aklıma bu konu geliyor.hiç derse girmemişleri derse sokarlardı.
şimdi bu yeni açılan 10-15 bin tl arasındaki kolejlerin çoğunda öğretmenler çok genç bana
biraz dersane zihniyeti gibi geliyor.bence ya biraz keseyi açıp oturmuşlara göndereceksin
ya da direk devlet okuluna.tabi çalışan anne ve babalar içinde kolejler kurtuluş resmen.
okul çıkışı bırakacak yer olmadığı için akşama kadar bakıyorlar etütle vs ile idare ediliyor.
Verdiğiniz bilgiler bi çok anne için eminim faydalı olacaktır. Şu an hangi kreşe gönderiyorsunuz. Fikirleriniz benimki ile çok paralel olduğundan, hangi kreşi tercih ettiğinizi merak ettim. Yardımcı olur musunuz....oyun akademisi ayrancıda, onu da öneriyolardı sitelerde. Gittik eşimle ona da.. Sivaslı bi kadın sahibi, gider gitmez aslında teklşifleri çok cazip geliyor. Girişte bir bale salonu var oraya öğretmen geliyomuş öğretiyomuş çocuklara, at binmeye gidiyolarmış haftada bir, yüzme, drama ne bileyim saydı bir iki tane daha fiyat 970 tl dedi yanılmıyorsam fiyat uygun geldi aslında (at binmeye da haftalık 10 tl veriyorsun) ama detaylara bakınca aslında okul şartları çok iyi değil sınıflar minicik diyebilirim.ilk açtı bi sınıfı bia eşimle depo sandık burası sizin kızın sınıfı olacak dedi, birde tuvalaetleri rezil durumdaydı öğretmenler çocuklara biz orda olmamıza rağmen çok sevimli davranmıyolar gibi geldi bana yerler hep tuvalet kağıdı tuvaletlerde sifon falan çekilmemiş falan filan. yukarıda yazdığım kreşlerden ders çeşitliliği yönüyle iyi olmasına rağmen orayı da beğenmedik.
Sıradaki bıcırık yuva.. bi bayan karşıladı bizi rahat hoş bi bayan..okulu yenilemişler ferah ferahtı ve kadın çok da övmedi kreşi dediki bakın montösöri filan diyosanız yok bizde çocuğunuza sihirili değnek değeceğini düşünüyosanız yok bizde biz sadece çocuğunuza sevgi ve az biraz da eğitim veririz dedi.ne bileyim tavrı hoştu sınıfları gezdik fena değildi ancak uyku salonları bodrum katta ve bebekler hariç tüm okul orada uyuyor. 65 kişilik bir uyku odasıymış. yaz dönemi olduğundan 5-10 çocuk olmasına rağmen odada oksijen adına bişey kalmamıştı. Bayanla konuştum nasıl olacak çok havasız diye evet hele hele uyuyan çocuk sayısı arttıkça ordan bu taraf tırt kokusu çorap kokusu felaket geliyor diye espri yaptı heralde bilmiyorum öyle dedi. Oksijen olayı önemli olduğundan orayı da es geçtik..
Pıtırcık yuva.. Gene ayrancıda bu kreş, hülya hanım ilgileniyordu. Kurucusuymuş bu bayan aynı zamanda bi özel okul açmış oranda unuttum adını. Biz kendimize çok güveniyoruz 32 yıllık bi kurumuz İngilizce hocam ankaranın en iyisidir.dans hocam ankaranın en iyisidir dedi. diğerleri de öyle drama vardı bide..sınıfları görmek istedik çocuklar uyurken sınıfları gezdirmem dedi. göremedik yani fiyatı biraz tuzlu 1300 tl bale için ayrıca ücret alınırmış. ama sınıfları görmedim bişi diyemem.ama bi öğretmen kızımla fazlaca ilgilendi bahçeye çıkardı, hikaye okudu bilmiyorum yani gidip görmek isterseniz bakın derim. biz kreşimizi bulmasaydık bi ara sınıfları görmeye giderdim heralde ama fiyat konusu biraz kafa karıştırıcı..
Başka nereye gittik bi düşüneyim..hımmm sitelerde akvaryum ve alicanı fazlaca abaartıyolar bence akvaryum zaten çok kötü bebek sınıfı en üst katta hemen girişte solda tuvalet var öyle bir kokuyorduki kadın teleşlandı o bile kusura bakmayın dedi. Ayrıca yeni başlayan bebeler ağlıyo ilgilenen yok. tuhaf ve neden bu kadar anlatılıyor sitelerde reklam olabilir diye düşünmeden edemiyorum.. Alican nispeten daha iyi ama vasatı çok da aşmıyor.bu arada bu 2 kreşi geçen sene gezmiştim bi ara alayımmı kreşten diye düşündüğüm vakitler yani ne bileyim küçük bi olasılık da olsa belki de değişmişlerdir bu arada..
Binbir çiçek GOP civarında.. ilk gediğim kreşti burası o zaman montösörinin m sini bilmiyom tabi. aslında kurgu güzel ama 3-6 yaş arasının tamamının aynı sınıfta olması bana biraz ters geldi. inanın bana uyku saatinde gittim sınıf pırıl pırıl hepsini çocuklar topluyo diyo bayan. sınıfta minik minik belki bin tane düğme fermuar makarnalar ne bileyim atölye gibi yani o sınıfı çocuklara toplatmak için çok baskı yapılır bence bide bulaşıklarını yıkamışlar tezgahın üstüne koymuşlar o kadar para ver çocuk gitsin bulaşık yıkasın:) mesela dedim burdaki ipe geçirme aparatıyla benim kızım oynarken 1-2 yaş üstü çocuk da oynamak isterse kavga olmazmı benimki dayak yerr dedim :) yok biz müdahale ediyoruz dedi bilmiyorum. Bide okul yeni ama merdivenler ve tasarım pek çocuklara göre olmamış kendim mühendis olduğumdan bunlara da dikkat ettim. Ama talep çokmuş kayıt alamıyorlarmış tüm sınıfları hınca hınç doluymuş, ancak birinin tayini falan olursa ayrılıyormuş başka türlü kimse vazgeçmezmiş eğer bi vazgeçen olursa ancak alabileceklermiş dedi bayan:)
Merhaba.hangi kreste karar kildiniz.bir iki haftaya biz de krese baslayacagiz.gorus ve deneyimlerinize acil ihtiyacimiz var.....oyun akademisi ayrancıda, onu da öneriyolardı sitelerde. Gittik eşimle ona da.. Sivaslı bi kadın sahibi, gider gitmez aslında teklşifleri çok cazip geliyor. Girişte bir bale salonu var oraya öğretmen geliyomuş öğretiyomuş çocuklara, at binmeye gidiyolarmış haftada bir, yüzme, drama ne bileyim saydı bir iki tane daha fiyat 970 tl dedi yanılmıyorsam fiyat uygun geldi aslında (at binmeye da haftalık 10 tl veriyorsun) ama detaylara bakınca aslında okul şartları çok iyi değil sınıflar minicik diyebilirim.ilk açtı bi sınıfı bia eşimle depo sandık burası sizin kızın sınıfı olacak dedi, birde tuvalaetleri rezil durumdaydı öğretmenler çocuklara biz orda olmamıza rağmen çok sevimli davranmıyolar gibi geldi bana yerler hep tuvalet kağıdı tuvaletlerde sifon falan çekilmemiş falan filan. yukarıda yazdığım kreşlerden ders çeşitliliği yönüyle iyi olmasına rağmen orayı da beğenmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?