- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
selam kızlar Ankara bahçeci ilk kez gittik önümüz de ki ay transfer olucam oraya gidenler var mı siz hangi aşamadasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende arastiyorum hatta bir yakınım bahcecinin İstanbulda ki yerinde transfer olmuştu 2019da şimdi güzeller güzeli oğluşu var . Bende ankaraya geleceğim muhtemelen ilaçlar tedavi ücreti ne kadar tutuyorselam kızlar Ankara bahçeci ilk kez gittik önümüz de ki ay transfer olucam oraya gidenler var mı siz hangi aşamadasınız
Ben de bugün oradaydım. Tedaviye bugün başladık berfu hanımla. Benim ilk izlenimim güzel profesyonel bir klinik.selam kızlar Ankara bahçeci ilk kez gittik önümüz de ki ay transfer olucam oraya gidenler var mı siz hangi aşamadasınız
Ben bugün başladım. Tüp bebek merkezine 50 bin, ilaçlara şimdilik 12 bin verdim. Çarşamba günü kontrolüm var. Yeni dozlar belirlenecek tekrar ilaç almam gerekecek. O da sanırım 12 bin tutar. Rahim dinlendirme yapılacak galiba. O da 10 bin. Kalan yumurtaları da dondurtacam o da 12 bin. Şuan kilciksiz 100 bin. Daha çok şey çıkar.Canım bende arastiyorum hatta bir yakınım bahcecinin İstanbulda ki yerinde transfer olmuştu 2019da şimdi güzeller güzeli oğluşu var . Bende ankaraya geleceğim muhtemelen ilaçlar tedavi ücreti ne kadar tutuyor
Umarım daha fazla masraf çıkmadan güzel haberler alırsınız canım. Ben bide bilkent şehir hastanesini araştırıyorumBen bugün başladım. Tüp bebek merkezine 50 bin, ilaçlara şimdilik 12 bin verdim. Çarşamba günü kontrolüm var. Yeni dozlar belirlenecek tekrar ilaç almam gerekecek. O da sanırım 12 bin tutar. Rahim dinlendirme yapılacak galiba. O da 10 bin. Kalan yumurtaları da dondurtacam o da 12 bin. Şuan kilciksiz 100 bin. Daha çok şey çıkar.
Umarım yumurtalar olur düşünüldüğü gibi olmuyor hiç bir şey süreç baya bir stresli geçiyor umarım her şey gönlünüz den geçtiği gibi olurBen bugün başladım. Tüp bebek merkezine 50 bin, ilaçlara şimdilik 12 bin verdim. Çarşamba günü kontrolüm var. Yeni dozlar belirlenecek tekrar ilaç almam gerekecek. O da sanırım 12 bin tutar. Rahim dinlendirme yapılacak galiba. O da 10 bin. Kalan yumurtaları da dondurtacam o da 12 bin. Şuan kilciksiz 100 bin. Daha çok şey çıkar.
Size reçete olarak ne yazdiEvet bende Berfu hocaya gidiyorum
Benim bitti rahim dinlendirme oluyorSize reçete olarak ne yazdi
Ben de bugün oradaydım. Tedaviye bugün başladık berfu hanımla. Benim ilk izlenimim güzel profesyonel bir klinik.
Çok aşırı yoğun çok fazla sıra bekliyorsunuz 10 da olan randevuya bazen 12 de girdiğiniz oluyor ilacı anlatan tek bir kişi var her işlemde sıra oluyorBen de bugün oradaydım. Tedaviye bugün başladık berfu hanımla. Benim ilk izlenimim güzel profesyonel bir klinik.
Devlet hastanelerinde ücretler nasıl oluyorUmarım daha fazla masraf çıkmadan güzel haberler alırsınız canım. Ben bide bilkent şehir hastanesini araştırıyorum
Devlet hastanelerinde ücretler nasıl oluyor
Doktora ve yine ilaçlara para veriliyor diye biliyorum3 deneme ücretsiz canim
Muhtemelen canım daha biz gitmedik mikrocip deneyip eğer olmazsa gideceğizDoktora ve yine ilaçlara para veriliyor diye biliyorum
Mikro çip nasıl oluyor onu nerde deneceksiniz hangi durumlarda o yapılıyorMuhtemelen canım daha biz gitmedik mikrocip deneyip eğer olmazsa gideceğiz
Merhaba ne yaptınız hangi durumdasınızSize reçete olarak ne yazdi
Yarın sabah 6. Gün kontrolü var. Bakalım kaç yumurtalık gelişti. Gorucez. Siz ne yaptınız ne aşamadasinizMikro çip nasıl oluyor onu nerde deneceksiniz hangi durumlarda o yapılıyor
Rahim dinlenme süreci benimYarın sabah 6. Gün kontrolü var. Bakalım kaç yumurtalık gelişti. Gorucez. Siz ne yaptınız ne aşamadasiniz
Merhaba acaba süreç nasıl devam etti memnun kaldınız mıYarın sabah 6. Gün kontrolü var. Bakalım kaç yumurtalık gelişti. Gorucez. Siz ne yaptınız ne aşamadasiniz
Sizin süreciniz nasıl geçti hocadan memnun kaldınız mıRahim dinlenme süreci benim