Ankara Bahçeci Op.Dr. Selen Sakar Hastaları

insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder

Merhabalar. Bende berfu hocada tedavi görüyorum. Bahçeci de 2.denemem olacak. Size önerdiği vitaminler neler. Çok zaman olmuş ama hatırlayıp yazarsanız sevinirim. Bana da berfu hoca B12 d vitamini omepa Q10 verdi 3 tane. Sizede bunları mı verdi

Oncelikle hayirli olsun canim tedavin bana bunlari vermisti
previt pozitive (hala kullaniyorum)
d3 damla
Omega3 balik yagi
Inofolic
Coenzm Q10
1 ay önce baslamistim kimi 3 ay once basliyormus kimi tedavi gordugu ay
herkese ayni vitamini vermiyorlar
kisiye ozel tedavileri var zaten,
bahcecide mi 2. deneme yoksa baska yerdemi yaptirdin onceki tedavini...
unutmadan cnm vitaminlerin saatli duzenli kullanilmasi gerekiyormus bunu atlama hayirli haberlerle insallah

Cevabınız için teşekkür ediyorum
Bu 4.denemem olacak. İlk ikisini başka yerde denedim olmadı. Berfu hocada 2.denemem olacak. Ben hipo hipo hastasıyım. Bendeki sorun yumurtalar gerekli kaliteye ulaşmıyor. İlk 2 denemede transfer yapıldı ama tutunma olmadı. Dosyayı berfu hocaya gösterdiğimde kalitesiz embriyo transfer edilmiş. Bundan bir önceki denemede embriyoları 5.güne kadar bekleyelim dedik ama 3. Gün gelişimi durdu. Transfer olmadan bitti. Şimdi yeniden başladık bakalım 6.günümdeyim.
Embriyoların gelişmemesi yumurtalarla alakalı sperm de bir sıkıntı yok o yüzden bitkisel çözüm yolu arayışındayım.
2 yıldır folidoce kullanıyorum. Son 3 aydır d vit. B12 omepa Q10 kullanıyorum. Adetim in 2.günü sabahları bal çörek otu tarçın karışımını 12 gün kullanıyorum bırakıyorum sonraki adet dönemine kadar kullanmıyorum. Arı sütü kullanıyorum ayrıca çok düzenli kullanamadım ama. Son 20 gündür de sabah akşam testere dişli aslan pençesi içiyorum. Böyle başka ne yapılır bilemedim. Bol dua ediyorum kendime ve isteyen herkese. Evde çok büyük eksiklik. Olacak inanıyorum Rabbim doğru zamanı biliyor. İsteyen herkese hayırlısıyla versin.

Merhaba
Ben de Bülent Berker de ilk tüp bebek tedavimi gördüm. Malesef olumsuz sonuçlandı. Aynı şeyi yaşadım. Başta çok ince çok hassas davrandı ama süreç içinde özellikle kafama yatmayan ya da beni tedirgin eden şeylerle ilgili sorular yöneltince tahammülsüz yaklaşıyor. Bu da ayrı bir stres yaşatıyor insana. Eşim başladığımız doktorda devam edelim diyor ama ben hocanın tavrını bildiğim için pek gitmek istemiyorum. Ne dersiniz arkadaşlar başladığımız doktorda devam etmek mi daha doğru yoksa yeni arayışlara girmek mi?

Merhaba, ben de bahçeci de berfu hanımda tedavi görüyorum amh düşük 4 yumurta toplandı şimdi transfer için rahim dinlendirme sürecindeyiz

Sakin umidinizi kaybetmeyin kizlar rabbim ol dedikten sonra olmayacak hic bisey yok
Selen hocanin hastasiyim bende 6 yillik evlilik sol varikosel ameliyat sonrasi ilk deneme ve bendede yumurtlama duzensizligi varmis
cok sukur oglum 100 günluk oldu bugun
Rabbim olmayan isteyen her kardesime bu mutlulugu yasatsin 3 aylik olduk hala sabah oglumu gordugumde ruya saniyorum cok sukur rabbime

merhaba ne oldu durumunuz işe yaradı mı ?

merhaba ne oldu durumunuz işe yaradı mı ?
4. Denememde 10. günden sonra yumurtaların gelişimi durdu. Toplamadan tedavi yarım kaldı. Bir sonraki adet döneminde 5. tedavime başladım. Ama bu sefer olacak diye yürekten inandım. Evladım sımsıkı tutundu bana. Şuan 26+3 günlük olduk. Rabbim sağlıklı bir şekilde doğum nasip eder inşallah. Her zaman dua ediyorum bu yolda kim varsa isteyen herkese öyle 4. 5. Deneme olmadan ilk denemede nasip eder allahım.

çok sevindim. allah bağışlasın. 5.tedavi dediniz? sizin uyguladığnız kür ve bitkisel vitaminler mi yoksa tüp bebek mi? durumumuz aynı. rezerv az ve kalite yok. tüp bebek olduysanız hangi doktor ve hastahane teşekür ederim.

Kürler değerin birini düşürürken diğerlerini yükseltebiliyor. Çok dikkatli olmak lazım. Kendi değerlerine göre araştırmak lazım.
Ben bir ara kuru incir yedim mesela rezervi yükseltip yumurta kalitesini arttırıyor diye prolaktin hormonumu aşırı yükselmişti.
Bir ara hayıt tohumu içtim. Bir ara karabaş otu içtim. Bir ara meryemana otu içtim.
Saraçoğlundan testere dişli aslan pençesi aldım 2 kutu. 10 gün kullandım bıraktım. Hala 1 buçuk paket duruyor.
Folik asiti hiç bırakmadım. Sabahları aç karnına arısütü bal polen karışımı yedim.1 tatlı kaşığı Bala ayrıca 3 4 damla propolis ekleyip yedim. Hergün omepa q10 içtim. Bunlar düzenli kullandıklarım.
Tüp bebekte ilk 2 denemem başka şehir başka Dr da oldum. Sonuç olumsuz.
Bahçeciyi çok araştırdım. Ona göre karar verdim. Eylülde Ankara bahçeci berfu hocaya 3. tedaviye başladım. Yumurtalar toplandı ancak embriyolar gelişmedi transfer olamadım. 4.tedavimde 10.günden sonra yumurta gelişmedi küçük kaldı. Oda toplamadan yarım bıraktık tedaviyi. 5. Denemeye Kasım sonu başladık çok şükür yumurtalar gelişti toplandı. Embriyolar istenen kalitede gelişti. 3.gün transfer oldu. Evladım sımsıkı tutundu bana.
Dr. uma çok güvendim. Her tedavide farklı iğne ve ilaç kullandık. En son zor ihtimal olan iğneleri kullandık. O sebep oldu mesela.
Yani her bünye farklı. Deneme yanılma ile süreç ilerliyor mecburen. Hastalığımız bir çok kişiyle aynı olabilir ama her bünye farklı. İlaçlara birinin metabolizması olumlu sonuç verirken bir diğerine negatif sonuç verebiliyor.
Duamı hiç bırakmadım. Hacet şükür tevbe namazları kıldım. İnsanın içine doğuyor ama gerçekten. Önceki tedavilerimde evet istiyordum ama içimde hep olmayacak hissi vardı. Ama en son ki tedavim de bu sefer olacak yürekten inanıyorum dedim. Daha pozitif ve daha inançlıydım. Test yaptırana kadar elim karnımda bebeğimle konuştum. Doğru zaman bu zaman annem sımsıkı tutun bana dedim. Güçlü olacağız dedim. Çok dua ettim.
Sende inançlı ol. Asla pes etme. O bebiş elbet seninde yuvana neşe katmak için gelecek. Ama bunu rabbim ayarlıyor. Doğru zamanı o biliyor.
Allahım bu yolda olan herkese yardım etsin. Çok ama çok stresli bir süreç. Her anlamda karı kocayı yıpratıyor. Kimse benim yaşadığım stresi yaşamasın. İlk denemelerinde olsun herkesin. Hamile olup bebeğe ve anneye sağlık sorunu yaşatmasın rabbim.
Çok uzun oldu umarım kafanızda bir şeyler oluşmuştur. Aklınıza takılan bir durum olduğunda bildiğim kadar cevap verebilirim.
Sizin ilk deneme mi olacak. Tedavi oldunuz mu. Kaç yıllık evlisiniz.

allah analı babalı büyütsün senin adına çok sevindim. yaşım 36 iki yıllık evliyiz geç evlendim. ilk yıl korunduk ikinci yılda normal olmayınca bir tüp bebek bir aşı deneyimim oldu. yumurta rezerv ve kalite yok. Erzurumdayım Ankaraya gelmeyi düşünüyorumu önümüzdeki hafta. ama hala doktor ve hastahane konusunda net bir karara varamadık. bir kez olacağı için sürekli gelip gidemeyeceğiz malum bu yüzden iyi bir doktor ve hastahane arayışındayım.

Sizi çok iyi anlıyorum. Hikayemiz benziyor. Bende 35 yaşında evlendim. Eşimle aynı yaştayız. 2 3 yıl bizde bebiş düşünmedik. Ben korundum. Ki bu bayan için çok ama çok sıkıntıymış. Sonra ögrendik. Korunmayı bıraktık olmadı. Özel Dr a gittim takip yöntemini denedik olmadı. Bizi direk tüp bebeğe yönlendirdi. Yaşımız ileri olunca zaman kaybı olmasın diye aşıyı hiç denemedik. Sonraki hikayeyi de anlattım zaten. Bu süreçte evet Dr çok önemli ancak asıl iş laboratuvarda bitiyor. Laboratuvarın çok çok iyi olması gerekiyor. Benim araştırmalarımda ve çevremdekilerin deneyimleri doğrultusunda 2 merkez Çok iyi. Biri memorial diğeri bahçeci. Ben bahçeciyi tercih ettim. Sitesine gir araştır Dr ve laboratuvar yorumlarını oku. Bahçeci 6 ülkede var. Türkiye'de 4 tane merkezi var biri de Diyarbakırda. Ankara yerine Diyarbakıra da gidebilirsiniz. Oradaki Dr ları araştırın yorumları okuyun. Memorial i hatırlamıyorum.
Bir de Dr un prof olmasına dikkat edin.
Rabbim size de bu güzel duyguyu yaşatır inşallah. Allahım kısmet eder de sağ salim doğum yaparken özellikle sizin için ve bu yolda olan tüm kardeşlerimize dua edeceğim.

çok teşekür ederim. kesinlikle katılıyorum evet laboratuvar. gelecek hafta karar vermemiz lazım. bahçeci ile başkent arasında karar kılamadım. yumurta rezerv ve kalite eksikliği. 2-3 yumurta oluşuyor. bu kadar yani. sizi de rahatsız ediyorum ama inanın aylardır bu stres ve sorunu yaşıyorum. bahçeci ile başkentteki M. göğşen hoca var ismi söyleniyor daha önceki deneyim ve araştırmalarınıza dayanark?

Merhabalar, özel mesaj atamadım da size. benim de eşimde sorun ve bahçeci selen hanım ile görüştük bu haftasonu. Selen hanımla ilgili bir sorun olmadı. iyi birine benziyor. ama benim asıl sorum eşinize yapılan operasyon da burada mı oldu? benim eşimde azospermi var ve ilk kez tese yada microtese yapılacak. ilk müdahale için tecrübeli bir ürolog önemliymiş. ürologunuz kimdi acaba? dilerseniz mesaj da atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…